Connect with us

BN'ers

Wat erg dit: Fans super boos door “Stomdronken optreden van Tino Martin!”

Afgelopen zaterdag heeft Tino Martin een optreden gegeven in combinatie met een luxe diner. Fans zouden hier maar liefst 150 euro voor hebben betaald, maar veel zijn niet erg te spreken over de gang van zaken. Een woeste fan laat weten dat het véél te duur was en de zanger een heel slechte indruk maakte tijdens zijn optreden. Een van de fans heeft het volgende aan Shownieuws geschreven: “Hij kwam te laat en brak zijn optreden al na 50 minuten af. En dat voor 150 euro. Het is de zoveelste keer, ik ben geen fan meer. Het is al de zoveelste keer dat hij dronken is.” De fan wil haar geld terughalen en geeft hierover het volgende aan: “En veel mensen met mij. We gaan actie ondernemen.”

Management Tino Martin reageert

Het management van de zanger heeft inmiddels gereageerd: “Het filmpje op zijn story gaat over een ander optreden. Is ook niet het filmpje van die avond overigens. Het was €150 per persoon. Mensen kregen hiervoor een 4-gangen diner en een fles Moët-champagne.” Wat de fan zegt over het eerder afkappen van zijn optreden is volgend het management ook niet waar. Ook de beschuldiging dat de zanger teveel op heeft gehad zou niet kloppen: “Te kort was het zeker niet. Tino heeft 2 keer ca 35 minuten gezongen (normaliter is een boeking 30 minuten). En dronken was hij zeker niet.” De video van het optreden is hieronder te zien, alleen zegt het management dat dit niet de desbetreffende avond zou zijn.

Eerder voorgevallen

De zanger is de laatste tijd wel vaker in het nieuws geweest wegens slechte optredens. Zo heeft hij gigantisch veel kritiek gekregen door een optreden in ‘M’. Ook zijn er verschillende video’s opgedoken dit en vorig jaar dat de zanger beschonken op het podium zou staan. Meerdere van deze video’s zijn onder andere op de website Dumpert belandt.

 

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending