Connect with us

BN'ers

Sterkte: Marco Borsato doorbreekt eindelijk stilte na breuk met Leontine!

Precies een jaar nadat Marco Borsato uit de spotlights verdween, heeft hij weer wat van zich laten horen op Instagram. De 54-jarige zanger komt met een liefdevolle boodschap waarin hij refereert aan de pijnlijke breuk met zijn Leontine. ‘We laten de vorm los. En we blijven toch een eenheid.’
Marco blikt in het bericht terug op wat hij noemt ‘het meest verdrietige jaar uit mijn leven.’ ‘En al is het verdriet nog niet verwerkt. Ik kijk vol vertrouwen naar 2021! Ik wens mijn dierbaren heel veel liefde, geluk in het nieuwe jaar.’ Daarna volgen de namen van zijn drie kinderen: Luca, Senna en Jada. Maar ook de naam van zijn ex-geliefde Leontine staat in het rijtje.

Het lijkt erop dat Marco hint op een nieuwe vorm die ze hebben gevonden om verder samen te leven. ‘We laten de vorm los. En we blijven toch een eenheid. #justthefiveofus’, sluit hij af. Eerder deze maand vierde Marco zijn 54ste verjaardag en toen stond Leontine ook al even stil bij haar ex-man. Op Instagram deelde ze twee vrolijke berichten van hem met hun kinderen. Daarbij stond de tekst: ‘Happy birthday to you’.

Dramatisch jaar

2020 was een dramatisch jaar voor Marco, waarvan de voortekenen in 2019 al naar buiten kwamen. Eind oktober van dat jaar bevestigde hij een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Enkele maanden later, in januari, kwam het nieuws naar buiten dat hij met een burn-out kampte. Hij besloot even uit de spotlights te stappen om tot rust te komen. Maar in februari kwam toen ook nog het nieuws eroverheen dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar gingen scheiden. In september werd bekend dat de scheiding definitief was.

Marco trok na de breuk met Leontine in bij zijn moeder Mary in Alkmaar. Inmiddels heeft hij in diezelfde gemeente een penthouse gekocht. Daar geniet hij van zijn rust en bezorgt hij op het moment onder meer kerstbomen. In een brief aan zijn fanclub liet hij weten even uit de spotlights te blijven, maar wel terug te keren. ‘Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: AD Beeld: Instagram

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending