Connect with us

BN'ers

Sterkte: Marco Borsato doorbreekt eindelijk stilte na breuk met Leontine!

Precies een jaar nadat Marco Borsato uit de spotlights verdween, heeft hij weer wat van zich laten horen op Instagram. De 54-jarige zanger komt met een liefdevolle boodschap waarin hij refereert aan de pijnlijke breuk met zijn Leontine. ‘We laten de vorm los. En we blijven toch een eenheid.’
Marco blikt in het bericht terug op wat hij noemt ‘het meest verdrietige jaar uit mijn leven.’ ‘En al is het verdriet nog niet verwerkt. Ik kijk vol vertrouwen naar 2021! Ik wens mijn dierbaren heel veel liefde, geluk in het nieuwe jaar.’ Daarna volgen de namen van zijn drie kinderen: Luca, Senna en Jada. Maar ook de naam van zijn ex-geliefde Leontine staat in het rijtje.

Het lijkt erop dat Marco hint op een nieuwe vorm die ze hebben gevonden om verder samen te leven. ‘We laten de vorm los. En we blijven toch een eenheid. #justthefiveofus’, sluit hij af. Eerder deze maand vierde Marco zijn 54ste verjaardag en toen stond Leontine ook al even stil bij haar ex-man. Op Instagram deelde ze twee vrolijke berichten van hem met hun kinderen. Daarbij stond de tekst: ‘Happy birthday to you’.

Dramatisch jaar

2020 was een dramatisch jaar voor Marco, waarvan de voortekenen in 2019 al naar buiten kwamen. Eind oktober van dat jaar bevestigde hij een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. Enkele maanden later, in januari, kwam het nieuws naar buiten dat hij met een burn-out kampte. Hij besloot even uit de spotlights te stappen om tot rust te komen. Maar in februari kwam toen ook nog het nieuws eroverheen dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar gingen scheiden. In september werd bekend dat de scheiding definitief was.

Marco trok na de breuk met Leontine in bij zijn moeder Mary in Alkmaar. Inmiddels heeft hij in diezelfde gemeente een penthouse gekocht. Daar geniet hij van zijn rust en bezorgt hij op het moment onder meer kerstbomen. In een brief aan zijn fanclub liet hij weten even uit de spotlights te blijven, maar wel terug te keren. ‘Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: AD Beeld: Instagram

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending