Connect with us

BN'ers

Beelden: Anouk ergert zich kapot aan Jan Smit: ‘Hou je bek man!’|

Rockdiva Anouk is vanavond zelfs voor haar doen hard uit haar slof geschoten in The voice of Holland. Ze ergerde zich enorm aan een praatgrage deelnemer én aan collega Jan Smit, die volgens haar het beste ‘zijn bek’ kon houden. Toen hij vervolgens toenadering zocht, negeerde ze hem compleet.
De blind audition van de 33-jarige Brenda van Aarsen begon bijzonder rooskleurig. Ze had amper een woord van There must be an angel gezongen, of coaches Waylon en Jan Smit draaiden al enthousiast hun rode stoel. Ze schoot volgens hen daarna weliswaar alle kanten op met haar vertolking, maar een ‘dikke negen’ was het optreden volgens Jan wel waard.

Anouk ergert zich kapot

Daar dacht Anouk, die aan het eind van het lied als enige niet had gedraaid, heel anders over. ,,Ik vond het heel vermoeiend klinken allemaal’’, verzuchtte ze alsof ze zich al minutenlang had zitten opvreten. ,,Je kunt technisch wel zo veel in huis hebben, want dat wilde je dus allemaal laten zien… Qua techniek denk je: dát kan ze, en dát kan ze, en dát. Maar het deed me geen ene bal. En dan sla je toch echt de plank flink mis.’’

‘Hou je bek man!’

Brenda vroeg Anouk, vanwege de coronacrisis en haar astma niet lijfelijk aanwezig in de studio, of ze haar vocale capriolen wel begreep vanuit de wens om zoveel mogelijk van zichzelf te laten zien. ,,Nee, ik begrijp er helemaal geen flikker van, serieus’’, antwoordde ze. ,,Nee, totaal niet. Je hebt de verkeerde keuze gemaakt. Die technieken heb je allemaal, maar je hoeft ze niet alle 40 in één liedje te pleuren.’’

Veel te veel praten

Toen de kandidate, toch al een behoorlijke kletsmajoor, vervolgens uitgebreid haar aanstaande coachkeuze uiteen begon te zetten, was Anouk er helemaal klaar mee.

Ali B vroeg Brenda hardop te denken, waarop ze het aandurfde een sneertje uit te delen aan Anouk. ,,Sommige mensen zijn al zo vermoeid van mij’’, grapte ze. Anouk kon het niet meer aan. ,,Jeetje, je praat echt veel te veel. Je praat zó veel’’, zei ze. De kandidate wierp tegen dat ze bijna klaar was. ,,Godzijdank dat je bijna klaar bent’’, beet Anouk haar toe.

Jan vond het inmiddels te ver gaan. ,,Nou, Anouk, doe niet zo flauw’’, zei hij. ,,Flauw?’’ riep ze. ,,Het is too much.’’ Jan: ,,We praten toch ook niet door jou heen?’’ Dat liet de Haagse zich niet zeggen. ,,What the fuck, hou je bek, Jan. Gast, het is gewoon vermoeiend dit. Come on man, maak een keuze.’’

Die viel uiteindelijk op de Volendammer. Toen de stoelen omgedraaid waren, probeerde hij met zijn collega in gesprek te gaan. ,,Vond je het zo erg, Anouk, dan?’’ vroeg hij. De zangeres hoorde duidelijk de vraag, maar keek alleen geagiteerd opzij en zei niks. Ali wist het zeker: ,,Nou jongens, topseizoen!’’

Bron: AD Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending