Connect with us

BN'ers

Beelden: Anouk ergert zich kapot aan Jan Smit: ‘Hou je bek man!’|

Rockdiva Anouk is vanavond zelfs voor haar doen hard uit haar slof geschoten in The voice of Holland. Ze ergerde zich enorm aan een praatgrage deelnemer én aan collega Jan Smit, die volgens haar het beste ‘zijn bek’ kon houden. Toen hij vervolgens toenadering zocht, negeerde ze hem compleet.
De blind audition van de 33-jarige Brenda van Aarsen begon bijzonder rooskleurig. Ze had amper een woord van There must be an angel gezongen, of coaches Waylon en Jan Smit draaiden al enthousiast hun rode stoel. Ze schoot volgens hen daarna weliswaar alle kanten op met haar vertolking, maar een ‘dikke negen’ was het optreden volgens Jan wel waard.

Anouk ergert zich kapot

Daar dacht Anouk, die aan het eind van het lied als enige niet had gedraaid, heel anders over. ,,Ik vond het heel vermoeiend klinken allemaal’’, verzuchtte ze alsof ze zich al minutenlang had zitten opvreten. ,,Je kunt technisch wel zo veel in huis hebben, want dat wilde je dus allemaal laten zien… Qua techniek denk je: dát kan ze, en dát kan ze, en dát. Maar het deed me geen ene bal. En dan sla je toch echt de plank flink mis.’’

‘Hou je bek man!’

Brenda vroeg Anouk, vanwege de coronacrisis en haar astma niet lijfelijk aanwezig in de studio, of ze haar vocale capriolen wel begreep vanuit de wens om zoveel mogelijk van zichzelf te laten zien. ,,Nee, ik begrijp er helemaal geen flikker van, serieus’’, antwoordde ze. ,,Nee, totaal niet. Je hebt de verkeerde keuze gemaakt. Die technieken heb je allemaal, maar je hoeft ze niet alle 40 in één liedje te pleuren.’’

Veel te veel praten

Toen de kandidate, toch al een behoorlijke kletsmajoor, vervolgens uitgebreid haar aanstaande coachkeuze uiteen begon te zetten, was Anouk er helemaal klaar mee.

Ali B vroeg Brenda hardop te denken, waarop ze het aandurfde een sneertje uit te delen aan Anouk. ,,Sommige mensen zijn al zo vermoeid van mij’’, grapte ze. Anouk kon het niet meer aan. ,,Jeetje, je praat echt veel te veel. Je praat zó veel’’, zei ze. De kandidate wierp tegen dat ze bijna klaar was. ,,Godzijdank dat je bijna klaar bent’’, beet Anouk haar toe.

Jan vond het inmiddels te ver gaan. ,,Nou, Anouk, doe niet zo flauw’’, zei hij. ,,Flauw?’’ riep ze. ,,Het is too much.’’ Jan: ,,We praten toch ook niet door jou heen?’’ Dat liet de Haagse zich niet zeggen. ,,What the fuck, hou je bek, Jan. Gast, het is gewoon vermoeiend dit. Come on man, maak een keuze.’’

Die viel uiteindelijk op de Volendammer. Toen de stoelen omgedraaid waren, probeerde hij met zijn collega in gesprek te gaan. ,,Vond je het zo erg, Anouk, dan?’’ vroeg hij. De zangeres hoorde duidelijk de vraag, maar keek alleen geagiteerd opzij en zei niks. Ali wist het zeker: ,,Nou jongens, topseizoen!’’

Bron: AD Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending