Connect with us

BN'ers

Veel sterkte: Patty Brard ernstig aangevallen bij Shell tankstation! ‘Achterlijke mongool!’

Patty Brard, een van de grotere sterren van SBS 6, is bij een tankstation van Shell verbaal aangevallen door een onbeschaafde man. Hij riep ‘achterlijke mongool’ tegen haar. Dat vertelt ze op Instagram.

De Shownieuws-presentatrice rijdt elke dag op en neer naar Den Haag om haar 91-jarige moeder te bezoeken in het verzorgingstehuis. Zij kampt namelijk met een luchtweginfectie. “Ik dacht dat het wijs was op de heenweg alvast te tanken zodat ik dat op de terugweg in het donker in de regen niet meer zou hoeven te doen!”

Shell

Patty Brard besloot langs de Shell te rijden. “Toen ik bij het Shell-station bij het Congresgebouw stond af te rekenen, zag ik een inpandig Starbucks-koffieshopje en kocht ik een muffin voor onze zieke mama! Ik denk dat de aankoop een hele minuut, dat is dus 60 seconden, heeft geduurd!”

Die minuut zorgde bij een andere klant echter voor flink wat agressie. “Bij terugkomst bij mijn autootje werd ik op niet misverstane Haagse wijze gewezen op het feit dat ik mijn Smart wel even had weg mogen zetten als ik na het benzine afrekenen nog naar de Starbucks zou gaan! ‘Achterlijke mongool!!’”

Poepen

Patty wist niet wat ze meemaakte. “Okeeeee mijnheer, het kwam op als poepen en het duurde maar even, maar sorry dat ik u 60 tellen heb opgehouden! De hel kwam naar beneden, er was niet eens sprake van een kort lontje, er was helemaal geen lontje!”

Mensen moeten echt even normaal blijven doen, vindt Patty. “Nou weet ik dat je ook niet in het koppie of het hart van die man kan kijken, maar laten we nou toch in hemelsnaam een normale toon tegen elkaar blijven aanslaan! Het maakt het allemaal zo veel makkelijker en aangenamer!”

Huilende Patty

Het kwam echt even binnen bij Patty. “Ik was zo geschrokken (en moe) dat ik mijn tranen even de vrije loop heb laten gaan, geschrokken van de reactie van de man! Het zal ook wel wat met de volle maan te hebben, maar allemachtig mensen het is nog nooit zo belangrijk geweest de juiste toon te blijven aan slaan!”

Patty roept mensen op om vooral aardig te blijven. “We are all in this together.”

Insta-post
De Insta-post van Patty:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending