Connect with us

BN'ers

Veel sterkte: Patty Brard ernstig aangevallen bij Shell tankstation! ‘Achterlijke mongool!’

Patty Brard, een van de grotere sterren van SBS 6, is bij een tankstation van Shell verbaal aangevallen door een onbeschaafde man. Hij riep ‘achterlijke mongool’ tegen haar. Dat vertelt ze op Instagram.

De Shownieuws-presentatrice rijdt elke dag op en neer naar Den Haag om haar 91-jarige moeder te bezoeken in het verzorgingstehuis. Zij kampt namelijk met een luchtweginfectie. “Ik dacht dat het wijs was op de heenweg alvast te tanken zodat ik dat op de terugweg in het donker in de regen niet meer zou hoeven te doen!”

Shell

Patty Brard besloot langs de Shell te rijden. “Toen ik bij het Shell-station bij het Congresgebouw stond af te rekenen, zag ik een inpandig Starbucks-koffieshopje en kocht ik een muffin voor onze zieke mama! Ik denk dat de aankoop een hele minuut, dat is dus 60 seconden, heeft geduurd!”

Die minuut zorgde bij een andere klant echter voor flink wat agressie. “Bij terugkomst bij mijn autootje werd ik op niet misverstane Haagse wijze gewezen op het feit dat ik mijn Smart wel even had weg mogen zetten als ik na het benzine afrekenen nog naar de Starbucks zou gaan! ‘Achterlijke mongool!!’”

Poepen

Patty wist niet wat ze meemaakte. “Okeeeee mijnheer, het kwam op als poepen en het duurde maar even, maar sorry dat ik u 60 tellen heb opgehouden! De hel kwam naar beneden, er was niet eens sprake van een kort lontje, er was helemaal geen lontje!”

Mensen moeten echt even normaal blijven doen, vindt Patty. “Nou weet ik dat je ook niet in het koppie of het hart van die man kan kijken, maar laten we nou toch in hemelsnaam een normale toon tegen elkaar blijven aanslaan! Het maakt het allemaal zo veel makkelijker en aangenamer!”

Huilende Patty

Het kwam echt even binnen bij Patty. “Ik was zo geschrokken (en moe) dat ik mijn tranen even de vrije loop heb laten gaan, geschrokken van de reactie van de man! Het zal ook wel wat met de volle maan te hebben, maar allemachtig mensen het is nog nooit zo belangrijk geweest de juiste toon te blijven aan slaan!”

Patty roept mensen op om vooral aardig te blijven. “We are all in this together.”

Insta-post
De Insta-post van Patty:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending