Connect with us

BN'ers

Zien: Miljuschka Witzenhausen plaatst een foto zonder kleren en dat kunnen haar volgers wel waarderen

Door Instagram en TikTok krijgen veel mensen het idee dat iedereen zijn leven perfect is. Maar als je een beetje logisch nadenkt is dat helemaal niet mogelijk. Het ziet er namelijk beter uit dan het werkelijk is.

Het perfecte plaatje

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen heeft misschien geen maatje 36 maar ze is trots op haar lichaam. Daarom deelde ze een bikinifoto met de rest van de wereld. Een foto die niet bewerkt is, zonder ingehouden buik en zonder filter. Gewoon puur.

Haar bijschrift: I have a body, I have a bikini… I have a bikini body! Deze foto en nog zoveel meer lees je in mijn nieuwe magazine. Bestellen kan nog maar heel eventjes (tot 10 mei!), via de link in mijn bio of via shop.miljuschka.nl.

En de reacties onder de foto zijn ongelooflijk positief. Zo wordt er gereageerd: “Leuke foto meid”, “Hou van je lichaam zoals je ben je bent een beauty Lady” en “Beeldschone dame 😍”

Miljuschka Witzenhaus plaatst (per ongeluk?) bizarre foto!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Lees verder

BN'ers

Heel verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

BN'ers

‘Tiran Peter Gillis slaat gast knock-out in vakantiepark’

Een paar dagen geleden werd bekend dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol tijdens de mishandeling in haar rug en neus zou hebben gebeten. Haar tegen de muur hebben geduwd en aan haar oor, armen en haren getrokken hebben. Peter schijnt ook nog in haar boezem geknepen te hebben.

Het openbaar ministerie heeft aangegeven Peter zeker te gaan vervolgen ondanks dat Nicol geen aangifte heeft gedaan is er toch voldoende bewijs om Peter veroordeeld te krijgen voor mishandeling volgens het OM.

Gisteren lieten wij nog weten dat Peter Gillis een waar charmeoffensief is begonnen om zijn imago op te krikken. Alleen kan dit vandaag meteen weer de prullenbak in, want Peter schijnt zich werkelijk waar schandalig te hebben gedragen tegen een gast op één van zijn campings

Hieronder het verhaal van deze gast en hoe Peter Gillis al schreeuwend en tierend tekeer ging.

Lees verder

BN'ers

Oorlog: André Hazes haalt vernietigend uit naar zus Roxeanne Hazes op Instagram!

André Hazes zwijgt maandenlang op sociale media terwijl de wildste roddels en geruchten over hem zich verspreiden. Verschillende sapketens en roddelbladen worden hem nooit moe als het om zijn privéleven gaat. Roxeanne Hazes deelde onlangs over haar jeugd en de roeping die Rachel Hazes als moeder op zich nam. Zo vertelt Roxeanne Hazes dat Rachel verdween na het overlijden van haar senior André: “Mijn moeder besloot een boek te schrijven. Ik was negen maanden moederloos bij me. Alleen als je haar echt nodig hebt huilen. Deze ervaring is door Rachel geclassificeerd als “fantastisch rijk!” Rachel heeft sindsdien een verklaring vrijgegeven: “Ik heb de media vandaag laten weten dat ik verrast was om te horen over de beweringen van Roxeanne.” Mama beweerde later dat er nooit over werd gesproken.

Rachel Hazes is klaar met Roxeanne Hazes!

Rachel vervolgde: “Het is net zo bijzonder als het rechtstreeks tegen mij of anderen in mijn/onze omgeving is gezegd. Hoewel ik altijd heb aangenomen dat alles in onze familie bespreekbaar is. Ik kan niet begrijpen dat ik dit nu indirect hoor via een programma. Ik heb het geluk te weten dat ik wordt gesteund door mensen die nog steeds weten hoe het is. Wees getuige van de vele lieve reacties die ik krijg van mensen. Precies op hetzelfde moment antwoordde ook André. Het lijkt een afgesproken werk. André haalde uit naar Roxeanne, die haar gevoelens en ervaringen verwoordde: “Mam, ik ben diepbedroefd en beschaamd dat ik deze berichten over jou uit het buitenland moet lezen. Ik hoop oprecht dat je je niet voor de gek laat houden door de beweringen van iemand die je op welke manier dan ook probeert te minimaliseren.

André Hazes genadeloze aanval!

André vervolgde: “Je zorgde voor ons en vocht als een leeuwin toen we klein waren en als een van je twee kinderen ben ik het volledig oneens met de beweringen over jou. Ik ben dankbaar voor wat je hebt gecreëerd tijdens onze rommelige jeugd en het succes dat je hebt bereikt om mij te maken tot wie ik ben. En daarvoor krijg je onsterfelijk respect van mij. Het laatste woord zal zeker niet uitgesproken worden over dit onderwerp. Rachels zus verdedigde haar ook: ‘Als er iemand een goede moeder is, dan is het mijn zus. Na André’s dood heeft mijn zus bijna drie jaar bij Roxeanne en André gewoond, en mijn zus is dag en nacht bij de twee kinderen gebleven. Petje af voor jou als alleenstaande moeder. Dit zijn de uitspraken:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

 

Lees verder
Advertisement

Trending