Connect with us

BN'ers

Het wordt Fred van Leer allemaal te veel

Fred van Leer boos op Privé-baas

Fred van Leer zal voorlopig even niet gebruik maken social media. Hij neemt een zogeheten ‘social media break’. Fred  laat via zijn Instagram weten te genieten van zijn vrije dagen en ‘de vrienden om hem heen’.

Hij doet dit via zijn Instagram stories. Hij plaatst het volgende bericht: ‘Lieve mensen ik ben wat rustiger dan normaal op Instagram’, schrijft presentator. ‘Dat komt omdat ik met volle teugen geniet van mijn vrije dagen.’ Maar niet getreurd, Fred laten weten dat zijn ‘pauze’ slechts van korte duur is. ‘Binnenkort ben ik er weer, geloof me’, sluit hij dan ook af.

Moeilijke periode

Fred heeft geen gemakkelijk jaar achter de rug. Enkele maanden geleden lekte een tape uit wat hem diep geraakt heeft en waardoor hij zelfs een zelfmoord poging gedaan schijnt te hebben.

Woningoverval in Rotterdam

Na een aantal dagen van diep verdriet en goede zorg van zijn vrienden wist de stylist dit te boven te komen. Maar vlak daarna kreeg Fred opnieuw te maken met een heftig voorval. Zijn woning werd overvallen door twee mannen gekleed in een uniform van PostNL.

Hierbij werd de stylist onder meer geslagen en bedreigd met een vuurwapen. Hij wist de overvallers weg te jagen door ze van de trap te schoppen. Toch kwam hij er niet zonder kleerscheuren vanaf.

Nu wil hij de rust en tijd nemen om het jaar met zijn vrienden alsnog goed af te sluiten en het nieuwe jaar met een frisse blik te starten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fred van Leer (@fredvanleer)