Connect with us

BN'ers

Wat?! John de Mol dood verklaart?!

john-treft-regeling-met-facebook

Talpa laat weten dat John de Mol en Facebook een regeling getroffen hebben over de misleidende bitcoin-advertenties op het sociale platform.

John de Mol stapte eerder dit jaar naar de rechter omdat hij de advertenties op Facebook misleidend vindt. De partijen hebben nu een regeling weten te treffen, zo luidt het bericht.

“In haar voortdurende strijd tegen dit soort advertenties blijft Facebook nieuwe en innovatieve manieren ontwikkelen om de misleidende advertenties beter van haar platformen te kunnen weren. Als gevolg van Facebooks technologie is het verschijnen van verdere misleidende John de Mol-advertenties voorkomen.”

bitcoin-stijgt

Rechtbank

Eerder oordeelde de rechter dat Facebook binnen vijf dagen na de uitspraak alle ongewenste advertenties waarin De Mol voorkomt moet verwijderen. Gebeurt dat niet, dan volgt een dwangsom van 10.000 euro per dag, met een maximum van 100.000 euro.

Eerder dit jaar werd John de Mol slachtoffer van nep advertenties op social media. In één van de berichten werd john zelfs dood verklaart.