Connect with us

BN'ers

Yasmin uit Temptation Island bijna dood op Ibiza: Veel sterkte!

Yasmin uit Temptation Island was met haar vriendinnen lekker aan het genieten van een vakantie op Ibiza, totdat er totale paniek uitbrak. Door een flinke brand sloegen de vlammen over Ibiza waardoor Yasmin samen met haar vriendinnen op de vlucht moest. Op Instagram deelde de brunette haar bijna-doodervaring en ze geeft aan dat ze tijdelijk een break neemt van haar YouTube-kanaal.

Yasmin uit Temptation Island is betrokken bij een brand op Ibiza

Yasmin kreeg veel vragen over wanneer haar nieuwe vlog online zou komen en besloot haar verhaal met de buitenwereld te delen op haar Instagram stories: “Ik neem even een break. Eergisteren ben ik met mijn vriendinnetjes betrokken geraakt in een hele grote uitslaande brand op een terrein in een natuurgebied in Ibiza. Ik heb nog nooit hoeven vluchten voor mijn leven, maar heb eergisteren wel de dood in de ogen gekeken.” Daarna gaat ze verder. “Ik dacht dat we trapped waren, dat we niet meer uit die vlammenzee zouden raken en ik zal dit nooit meer vergeten. Gelukkig zijn we nu veilig en dat is wat telt,” aldus Yasmin.

Yasmin geeft aan dat ze vanwege deze gebeurtenis even afstand neemt van social media en haar YouTube-kanaal. “Het leven kan echt elk moment omslaan. Datgene wat er het ene moment nog was, was in een kwestie van tijd weg. Ik vind het ergens ook heel mooi om hier een wijze les uit te halen. Het heeft me doen beseffen dat ik mijn ware connecties met vrienden en familie steeds meer verwaarloos door mijn werk en het doorslaan hierin,” aldus Yasmin.

Beelden

Naast haar verhaal deelt Yasmin uit Temptation Island ook haar heftige beelden van het incident op Ibiza. Ben je benieuwd naar de beelden? Deze kan je hier bekijken. Twitter staat ook vol met beelden van uit de uitslaande brand op Ibiza:

 

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending