Connect with us

BN'ers

Yasmin uit Temptation Island bijna dood op Ibiza: Veel sterkte!

Yasmin uit Temptation Island was met haar vriendinnen lekker aan het genieten van een vakantie op Ibiza, totdat er totale paniek uitbrak. Door een flinke brand sloegen de vlammen over Ibiza waardoor Yasmin samen met haar vriendinnen op de vlucht moest. Op Instagram deelde de brunette haar bijna-doodervaring en ze geeft aan dat ze tijdelijk een break neemt van haar YouTube-kanaal.

Yasmin uit Temptation Island is betrokken bij een brand op Ibiza

Yasmin kreeg veel vragen over wanneer haar nieuwe vlog online zou komen en besloot haar verhaal met de buitenwereld te delen op haar Instagram stories: “Ik neem even een break. Eergisteren ben ik met mijn vriendinnetjes betrokken geraakt in een hele grote uitslaande brand op een terrein in een natuurgebied in Ibiza. Ik heb nog nooit hoeven vluchten voor mijn leven, maar heb eergisteren wel de dood in de ogen gekeken.” Daarna gaat ze verder. “Ik dacht dat we trapped waren, dat we niet meer uit die vlammenzee zouden raken en ik zal dit nooit meer vergeten. Gelukkig zijn we nu veilig en dat is wat telt,” aldus Yasmin.

Yasmin geeft aan dat ze vanwege deze gebeurtenis even afstand neemt van social media en haar YouTube-kanaal. “Het leven kan echt elk moment omslaan. Datgene wat er het ene moment nog was, was in een kwestie van tijd weg. Ik vind het ergens ook heel mooi om hier een wijze les uit te halen. Het heeft me doen beseffen dat ik mijn ware connecties met vrienden en familie steeds meer verwaarloos door mijn werk en het doorslaan hierin,” aldus Yasmin.

Beelden

Naast haar verhaal deelt Yasmin uit Temptation Island ook haar heftige beelden van het incident op Ibiza. Ben je benieuwd naar de beelden? Deze kan je hier bekijken. Twitter staat ook vol met beelden van uit de uitslaande brand op Ibiza:

 

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending