Connect with us

BN'ers

Zien: Dochter René le Blanc wil niet langer zwijgen: ‘Mijn vader is een grote leugenaar!’ |

De steeds populairder wordende René le Blanc heeft zich de woede van zijn oudste dochter Charrelle (23) op de hals gehaald. Onlangs liet de zanger weten dat het aan haar moeder lag dat er geen contact tussen hen is. Dat schoot Charrelle in het verkeerde keelgat. ‘Hij vertelt pure leugens!’ vertelt Charrelle aan Story. Geraakt door zijn opmerking doet ze haar verhaal.

Dochter René le Blanc

De dochter van René le Blanc is woest! Charrelle heeft de afgelopen maanden met argusogen naar de SBS6-serie Ik geloof in mij gekeken, waar René een groot podium kreeg. Niet omdat ze zo graag naar haar vader wilde kijken, meer omdat ze hoopte dat hij zijn mond over haar moeder en haar zou houden. ‘Wij hebben niets te verbergen, maar negen van de tien woorden die uit zijn mond komen zijn gelogen!’ vertelt Charrelle aan Story.

‘Ik had me voorgenomen om niets over hem te zeggen, zolang hij geen woord over ons repte. Dat is heel lang gelukt. Maar wat hij vorige week in een interview over mijn moeder heeft gezegd, is ver beneden alle peil. Omdat de serie nu afgelopen is en de aandacht wegebt, komt hij ineens met het verhaal dat hij drie kinderen heeft en dat hij hen niet ziet vanwege hun moeder.

Dat accepteer ik niet, want het verhaal zit heel anders in elkaar!’ De laatste keer dat Charrelle haar biologische vader zag, is zo’n tien jaar terug. ‘Het contact is nooit hecht geweest. Als klein kind heb ik heel wat uren op hem zitten wachten omdat hij me niet kwam ophalen. Altijd met een smoes dat papa ziek was of andere slappe verhalen. Die teleurstelling kan ik me nog altijd herinneren. Op de middelbare school kwam het breekpunt. Ik had huiswerkbegeleiding nodig. Mijn moeder mailde hem met de vraag of hij die kosten op zich wilde nemen. Zij had tot die tijd altijd alles bekostigd. René gaf aan dat hij het wilde betalen, maar dat de bewuste instantie zijn adres niet mocht weten. De rekeningen moesten naar mijn moeders adres worden gestuurd. Als zij de rekening dan doorstuurde, zou hij het geld overmaken. Dat deed ze, totdat er brieven van deurwaarders kwamen. De rekening was tot 1500 euro opgelopen omdat er nooit betaald was. Toen heb ik het contact ver-broken.’

‘Containers in de brand’

Toen Charrelle zes jaar geleden studiefinanciering wilde aanvragen, lukte dat niet. ‘Daarvoor had die instantie gegevens van mijn vader nodig. Maar hij was niet te vinden. Niet voor mij, maar ook niet voor de belastingdienst en andere overheidsinstanties. Dat was heel vreemd. Via social media heb ik hem toen verschillende berichtjes gestuurd of hij zijn gegevens kenbaar wilde maken. Maar er kwam geen enkele reactie. Behalve dat hij me op alle mogelijke manieren blokkeerde, op e-mail, zijn telefoon en Facebook. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Dus als hij zegt dat de deur altijd voor zijn kinderen openstaat, is dat een regelrechte leugen.

Maar dat zijn de meeste van zijn uitspraken. Pure leugens. Dat heb ik niet alleen ervaren, maar ook de mensen in zijn omgeving.’ Volgens Charrelle spreekt hij wel de waarheid over het auto-ongeluk, dat in 1987 plaatshad. ‘Maar het verhaal dat hij daardoor de Soundmixshow heeft moeten missen, is een leugen. Hij heeft nooit met die voorrondes meegedaan. Hij zegt dingen om aandacht te krijgen. Dat hij zichzelf op tv voor schut wil zetten, moet hij weten. Negatieve aandacht is ook aandacht. Het is aandacht waar hij al jaren naar op zoek is. Maar hij valt steeds meer door de mand. Er zijn zoveel mensen die hem echt kennen. Zo weten mensen van vroeger ook dat hij heeft vastgezeten omdat hij containers bij hem in de straat in brand stak. Puur vanwege sensatie en aandacht. Díé verhalen vertelt hij niet. Hij heeft nu de aandacht die hij altijd wilde. Hij lijkt alleen één ding te vergeten: mensen uit het verleden kunnen gaan praten. En dan zal hij steeds meer door de mand vallen. Ik denk dat dit succes ook niet lang zal duren. Want al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

BN'ers

Ex van Maan doet boekje open rondom zanger Marco Borsato: ‘Ongelooflijk’

Er gaat de afgelopen tijd ontzettend veel geruchten en verhalen de wereld over rondom Marco Borsato. Het zijn er inmiddels zoveel dat ook wij bijna beginnen te denken dat er zeker een paar verhalen tussenzitten die wel zouden moeten kloppen.

We weten dat Marco meerdere affaires heeft gehad want dit heeft hij zelf ook toegegeven behalve de affaire met zangeres maan.

Maan Marco Borsato

Dat Marco Borsato een vrouwenverslinders is weten we inmiddels allemaal wel. Hij heeft bijvoorbeeld een affaire gehad met Iris Hond en dat heeft hij zelfs op TV toegegeven.

Er is echter al een lange tijd ook een verhaal waarin gezegd wordt dat hij iets met Maan zou hebben gedaan en daar spreek de ex van Maan zich nu over uit.

Ex vriendje Maan doet boekje open

Reality.FBI is een van de vele Juice-kanalen die wel vaker nieuwtjes heeft waar de reguliere media nog niet van op de hoogte is. Ze hebben het vaak ook nog eens bij het goede eind. Ze claimen nu dat ze een gesprek hebben gehad met de ex van Maan die nu een boekje opendoet rondom Marco en Maan.

Het populaire kanaal zegt het volgende over de affaire tussen Marco en Maan: “Uit eerste hand vernomen dat Maan tegen een scharrel heeft gezegd dat ze tijdens de Voice een affaire had met Marco. Marco heeft dit altijd tegengesproken, maar was waarschijnlijk zelf de reden waarom Maan een toontje hoger zong.”

Lees verder

BN'ers

Bewijs betreft ‘dé liefdesreünie’ Linda de Mol en Jeroen Rietbergen!

Verschillende kanalen melden dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen zouden zijn. Verschillende juicekanalen en weekblad Story menen dat Jeroen vergeven is en weer op de bank bij Linda zit. Story heeft zelfs laten weten dat Linda de geruchten over een affaire met Ilse DeLange niet gelooft en alsnog bij hem blijft. Story meldt: “Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem. Voor velen is dat onbegrijpelijk.” Maar hoe weet Story al deze dingen over Linda? Ze zouden buurtbewoners hebben gesproken: “Ik zie hem geregeld de code van het hek intoetsen als hij met de fiets is weggeweest.” Dit is een van de vele mensen die Story gesproken zou hebben betreft de liefdesreünie.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen, samen of niet?

Echter is dit allemaal klinkklare onzin volgens één van de aartsrivalen van Story aka Guido den Aantrekker. Evert Santegoeds van Privé meldt: “Nee, echt niet. De argumenten die ik hoor zijn echt waanzinnig af en toe. ‘Loslippige buren’… Nou, die heb je niet in het Gooi. Dat weet ik echt zeker, die lullen niet over elkaar met een verslaggever die ineens aanbelt. Sterker: die doen niet eens open voor een verslaggever die aanbelt.” Een hele poos geleden werd Jeroen in Bussum gespot, vlakbij Linda. Hij kocht een strijkplank en dit was reden voor veel mensen om te denken dat hij terug bij Linda was. Want, vlakbij Linda. Santegoeds denkt verder: “Nou, als die man een strijkplank koopt… Linda heeft er al eentje, dus dan is hij juist níet samen met Linda. Dat kan ik me voorstellen dat hij die nodig heeft, want zij strijkt zijn hemden niet meer.”

Vakantie met de De Mollen?

Daarbij was de complete clan van familie De Mol aanwezig in de vakantievilla van John de Mol in Portugal. Of Santegoeds zelf is gaan kijken weten we niet. Santegoeds zegt hierover in ‘Strikt Privé’: “Daar komt nog bij dat afgelopen zomer de hele familie in Portugal op vakantie was en er ontbrak er één: Jeroen is er totaal niet geweest.” Santegoeds denkt zelfs dat een verzoening nooit meer zal gebeuren. Daarbij, Santegoeds stelt dat er téveel is gebeurd: “Dat heeft een schade berokkend aan Linda de Mol, aan haar imago, aan haar blad, aan alles, aan haar carrière, aan programma’s die afgezegd zijn.” Ook stelt Santegoeds dat alle gebeurtenissen niet zomaar met liefde op te lossen zullen zijn: “Sterker nog… Ik zie dat er nooit meer van komen dat die twee samenkomen.” Hier meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Lees verder

BN'ers

Yvonne Coldeweijer onthult bizar schandaal over zoon Marco Borsato

Na Marco Borsato eerder al onder handen te hebben genomen, heeft Yvonne Coldewijer haar pijlen nu op zijn zoon Luca gericht. Volgens de juicekoningin is hij niet trouw aan zijn vriendin, met wie hij notabene pas twee maanden geleden is gaan samenwonen.

”Luca is in juni gaan samenwonen met zijn Temptation Island-vriendin Daisy. Hij gaf toen aan dat de appel wél ver van de boom valt en hij nooit zou vreemdgaan…” Je raadt het natuurlijk al, de appel blijkt toch niet zo ver van de boom te vallen. Coldeweijer vervolgt: “Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen… Hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie. Dat komt doordat hij niet zo goed met zijn vriendin kan praten.”

Op gegeven moment gaan de gesprekken de ‘sexueel getinte’ kant op. Hoewel Coldeweijer de sprekken niet openbaar maakt, vertelt ze wel iets over de inhoud hiervan.

D*ickpics naar vrouwen

Coldeweijer zegt: ”Toen Luca een slijmerige post maakte op Instagram dat hij ging samenwonen met Daisy ontving de spion datzelfde moment ‘foto’s van zijn slungel’ van hem in haar DM. Suprise, suprise. Valt de appel toch niet zó ver van de boom. Omdat het toch wel steamy werd hier en daar en de spion zich schuldig voelde stuurde ze een bericht naar Daisy.”

Coldeweijer laat vervolgens een gesprek tussen de desbetreffende dame en Daisy zien. Coldeweijer vervolgt: ”Daisy reageerde niet echt verbaasd. het ziet ernaar ujit dat ze hem daar vaker op heeft betrapt. Oopsss.” “Oh thanks, welke gym? Ik geloof het direct, dat doet ‘ie vaker…”

Lees verder
Advertisement

Trending