Connect with us

BN'ers

Zien: Dochter René le Blanc wil niet langer zwijgen: ‘Mijn vader is een grote leugenaar!’ |

De steeds populairder wordende René le Blanc heeft zich de woede van zijn oudste dochter Charrelle (23) op de hals gehaald. Onlangs liet de zanger weten dat het aan haar moeder lag dat er geen contact tussen hen is. Dat schoot Charrelle in het verkeerde keelgat. ‘Hij vertelt pure leugens!’ vertelt Charrelle aan Story. Geraakt door zijn opmerking doet ze haar verhaal.

Dochter René le Blanc

De dochter van René le Blanc is woest! Charrelle heeft de afgelopen maanden met argusogen naar de SBS6-serie Ik geloof in mij gekeken, waar René een groot podium kreeg. Niet omdat ze zo graag naar haar vader wilde kijken, meer omdat ze hoopte dat hij zijn mond over haar moeder en haar zou houden. ‘Wij hebben niets te verbergen, maar negen van de tien woorden die uit zijn mond komen zijn gelogen!’ vertelt Charrelle aan Story.

‘Ik had me voorgenomen om niets over hem te zeggen, zolang hij geen woord over ons repte. Dat is heel lang gelukt. Maar wat hij vorige week in een interview over mijn moeder heeft gezegd, is ver beneden alle peil. Omdat de serie nu afgelopen is en de aandacht wegebt, komt hij ineens met het verhaal dat hij drie kinderen heeft en dat hij hen niet ziet vanwege hun moeder.

Dat accepteer ik niet, want het verhaal zit heel anders in elkaar!’ De laatste keer dat Charrelle haar biologische vader zag, is zo’n tien jaar terug. ‘Het contact is nooit hecht geweest. Als klein kind heb ik heel wat uren op hem zitten wachten omdat hij me niet kwam ophalen. Altijd met een smoes dat papa ziek was of andere slappe verhalen. Die teleurstelling kan ik me nog altijd herinneren. Op de middelbare school kwam het breekpunt. Ik had huiswerkbegeleiding nodig. Mijn moeder mailde hem met de vraag of hij die kosten op zich wilde nemen. Zij had tot die tijd altijd alles bekostigd. René gaf aan dat hij het wilde betalen, maar dat de bewuste instantie zijn adres niet mocht weten. De rekeningen moesten naar mijn moeders adres worden gestuurd. Als zij de rekening dan doorstuurde, zou hij het geld overmaken. Dat deed ze, totdat er brieven van deurwaarders kwamen. De rekening was tot 1500 euro opgelopen omdat er nooit betaald was. Toen heb ik het contact ver-broken.’

‘Containers in de brand’

Toen Charrelle zes jaar geleden studiefinanciering wilde aanvragen, lukte dat niet. ‘Daarvoor had die instantie gegevens van mijn vader nodig. Maar hij was niet te vinden. Niet voor mij, maar ook niet voor de belastingdienst en andere overheidsinstanties. Dat was heel vreemd. Via social media heb ik hem toen verschillende berichtjes gestuurd of hij zijn gegevens kenbaar wilde maken. Maar er kwam geen enkele reactie. Behalve dat hij me op alle mogelijke manieren blokkeerde, op e-mail, zijn telefoon en Facebook. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds zo. Dus als hij zegt dat de deur altijd voor zijn kinderen openstaat, is dat een regelrechte leugen.

Maar dat zijn de meeste van zijn uitspraken. Pure leugens. Dat heb ik niet alleen ervaren, maar ook de mensen in zijn omgeving.’ Volgens Charrelle spreekt hij wel de waarheid over het auto-ongeluk, dat in 1987 plaatshad. ‘Maar het verhaal dat hij daardoor de Soundmixshow heeft moeten missen, is een leugen. Hij heeft nooit met die voorrondes meegedaan. Hij zegt dingen om aandacht te krijgen. Dat hij zichzelf op tv voor schut wil zetten, moet hij weten. Negatieve aandacht is ook aandacht. Het is aandacht waar hij al jaren naar op zoek is. Maar hij valt steeds meer door de mand. Er zijn zoveel mensen die hem echt kennen. Zo weten mensen van vroeger ook dat hij heeft vastgezeten omdat hij containers bij hem in de straat in brand stak. Puur vanwege sensatie en aandacht. Díé verhalen vertelt hij niet. Hij heeft nu de aandacht die hij altijd wilde. Hij lijkt alleen één ding te vergeten: mensen uit het verleden kunnen gaan praten. En dan zal hij steeds meer door de mand vallen. Ik denk dat dit succes ook niet lang zal duren. Want al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending