Connect with us

BN'ers

Wow! Barbies verloofde vertelt het hele verhaal!

Barbie-Gerrit-verloving

De relatie tussen Samantha de jong (Barbie) en Gerrit is voorbij. De verloving is verbroken en de twee kunnen elkaar niet langer luchten. Gerrit vertelt nu het verhaal…

Gerrit vertelt dat Samantha volledig de weg kwijt is, precies zoals ze was toen ze zo heftig verslaafd was aan de drugs en alcohol. Gerrit vindt het enorm heftig en dit gaat hem dan ook niet in de koude kleren zitten.

Niet de biologische vader

Iedereen denkt dat we uit elkaar zijn omdat ik erachter zou zijn gekomen dat ik niet de vader ben van haar zoontje. Dat heeft er niets mee te maken. Ik wist al vanaf het eerste moment, toen we hoorden dat ze zwanger was, dat ik niet de vader kon zijn. Ik was gaan rekenen. Samantha zei dat het de eerste keer bij ons dus raak was geweest, maar ik ken Samantha ook een beetje. Zij komt uit een wereldje van hoeren, snoeren en snuiven en ging met Jan en alleman naar bed.

Samantha en verloofde Gerrit in het ziekenhuis.

Ze was op 6 december uitgerekend. Ik ging terugtellen en besefte dat iemand anders de vader moest zijn. Maar ik hield van haar en wilde samen met Samantha dit kindje opvoeden. Ook als ik de vader niet zou zijn. Dat heb ik vanaf het begin af aan gezegd. Dat weet Samantha ook. Wel wilde ik zekerheid hebben. Daarom hebben we direct na de geboorte van Djemino een DNA-test laten doen. De uitslag kon niet duidelijker zijn. Mijn DNA kwam niet eens in de buurt.

Vreemdgaan

Maar het ging pas echt mis toen Samantha Gerrit beschuldigde van vreemdgaan. ‘Volgens haar had ik allerlei affaires. Ze flipte de pan uit. En dat alleen maar omdat ik onder een Facebookpost van mijn ex-vrouw had gezegd dat we best een leuke tijd samen hadden gehad. Dat was gewoon vriendelijk bedoeld, er zat niets anders achter. Maar volgens Samantha bedroog ik haar. Het was het zoveelste incident tussen ons het afgelopen jaar. Ik heb zoveel met haar meegemaakt.

Ik heb geprobeerd haar stabiliteit te bieden, heb haar weggehouden bij al die verkeerde gasten in haar leven. Vaak ook nog met gevaar voor mijn eigen leven en dat van mijn familie. Maar zodra Samantha het gevoel krijgt dat haar leventje een sleur wordt, vervalt ze weer in haar oude gedrag. Vorige week wilde ze ook ineens weg. Weg van mij en Djemino. En ze wilde niet zeggen waar ze naartoe zou gaan. Dat accepteerde ik niet. Toen zijn er woorden gevallen. Alleen woorden. Ik heb haar met geen vinger aangeraakt. Die blauwe plekken heeft ze opgelopen nadat ze bij haar tante Karin van de trap is gevallen.’ zo vertelt Gerrit openhartig.