Connect with us

BN'ers

Zien: Tino Martin ‘verklootte’ zelf zijn relatie

Volkszanger Tino Martin (36) vindt het volledig zijn eigen schuld dat hij vorig jaar enkele maanden uit elkaar was met vriendin Kimberley Kruiter. Hij was alleen maar met zichzelf bezig en zijn dagen bestonden uitsluitend uit werken, feesten en slapen. ,,Ik was de boel aan het verkloten.’’

,,Ik was zoveel aan het werk en ik ging helemaal mijn eigen gang’’, zegt hij in de nieuwe aflevering van Bij Andy in de auto. ,,En in mijn vrije tijd koos ik ervoor om niet naar huis te komen en ergens in een kroeg of bar te gaan zitten. Op een gegeven moment is de maat gewoon vol.’’

Tino Martin

Toen zijn carrière een vlucht nam, werkte de zanger niet genoeg aan zijn relatie. ,,Ik deed werken, feesten, slapen. Er is geen een vrouw die dat leuk vindt’’, zegt Tino. Toen de twee uit elkaar gingen, waren ze niet helemaal eerlijk over de reden. ,,Je zegt dan tegen de buitenwereld dat het niet meer ging en we de agenda’s niet op elkaar konden afstemmen. Maar uiteindelijk was ik degene die de boel aan het verkloten was.’’

Waar kwam die feestdrang vandaan? ,,Ik genoot zo van dat succes, dat ik elke avond als ik thuiskwam de dag wilde vieren die ik had gehad’’, aldus Tino. ,,Al die optredens, die leuke dingen die ik meemaakte. Daar heb je zo lang naartoe gewerkt, ik wilde dat vieren tot de zon opkwam.’’
Tijdens zijn vrijgezelle maanden zat hij alleen in het huis dat zij zo mooi voor hen samen had ingericht. ,,Ik kon er niet van genieten. Ik was niet trots, ik was niet blij. Toen was ik echt naar de klote’’, zegt Tino. ,,Ik wist één ding: dit moet goed komen. En als dit goed komt, moet ik zorgen dat het nooit meer gebeurt en dat ik haar nooit meer laat gaan.’’

Begin dit jaar werd duidelijk dat de twee het weer samen probeerden. Dat gaat goed – meestal. ,,Een paar dagen terug lag ik gewoon nog op de logeerkamer twee daagjes’’, lacht hij. De zanger was weer uit de band gesprongen. ,,Ik deed mijn naam even eer aan.’’

Tino had tijdens de relatiepauze overigens echt géén affaire met collega Gerard Joling, zoals vaak werd beweerd. Hij ontkende dat al eerder, maar vond het ook wel leuk om de geruchten aan te wakkeren.

,,Ik heb met Gerard nooit een stap terug gedaan’’, zegt hij. ,,We waren op Curaçao, dan gaan we juist met zijn tweeën de zee in en foto’s maken. Borrelen, drinken, lagen we met zijn tweeën half onder de tafel, proosten. En een week later staat dat dan weer in zo’n blaadje.’’ Hij had daar vrede mee, omdat hij de roddelbladen ook graag belt als hij concertkaartjes te verkopen heeft.

,,Ik heb er eigenlijk wel redelijk van genoten’’, bekent hij. ,,En gelukkig mijn meisje ook. We konden er samen wel om lachen.’’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin)

Bron: AD Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending