Connect with us

BN'ers

Zien: Tino Martin ‘verklootte’ zelf zijn relatie

Volkszanger Tino Martin (36) vindt het volledig zijn eigen schuld dat hij vorig jaar enkele maanden uit elkaar was met vriendin Kimberley Kruiter. Hij was alleen maar met zichzelf bezig en zijn dagen bestonden uitsluitend uit werken, feesten en slapen. ,,Ik was de boel aan het verkloten.’’

,,Ik was zoveel aan het werk en ik ging helemaal mijn eigen gang’’, zegt hij in de nieuwe aflevering van Bij Andy in de auto. ,,En in mijn vrije tijd koos ik ervoor om niet naar huis te komen en ergens in een kroeg of bar te gaan zitten. Op een gegeven moment is de maat gewoon vol.’’

Tino Martin

Toen zijn carrière een vlucht nam, werkte de zanger niet genoeg aan zijn relatie. ,,Ik deed werken, feesten, slapen. Er is geen een vrouw die dat leuk vindt’’, zegt Tino. Toen de twee uit elkaar gingen, waren ze niet helemaal eerlijk over de reden. ,,Je zegt dan tegen de buitenwereld dat het niet meer ging en we de agenda’s niet op elkaar konden afstemmen. Maar uiteindelijk was ik degene die de boel aan het verkloten was.’’

Waar kwam die feestdrang vandaan? ,,Ik genoot zo van dat succes, dat ik elke avond als ik thuiskwam de dag wilde vieren die ik had gehad’’, aldus Tino. ,,Al die optredens, die leuke dingen die ik meemaakte. Daar heb je zo lang naartoe gewerkt, ik wilde dat vieren tot de zon opkwam.’’
Tijdens zijn vrijgezelle maanden zat hij alleen in het huis dat zij zo mooi voor hen samen had ingericht. ,,Ik kon er niet van genieten. Ik was niet trots, ik was niet blij. Toen was ik echt naar de klote’’, zegt Tino. ,,Ik wist één ding: dit moet goed komen. En als dit goed komt, moet ik zorgen dat het nooit meer gebeurt en dat ik haar nooit meer laat gaan.’’

Begin dit jaar werd duidelijk dat de twee het weer samen probeerden. Dat gaat goed – meestal. ,,Een paar dagen terug lag ik gewoon nog op de logeerkamer twee daagjes’’, lacht hij. De zanger was weer uit de band gesprongen. ,,Ik deed mijn naam even eer aan.’’

Tino had tijdens de relatiepauze overigens echt géén affaire met collega Gerard Joling, zoals vaak werd beweerd. Hij ontkende dat al eerder, maar vond het ook wel leuk om de geruchten aan te wakkeren.

,,Ik heb met Gerard nooit een stap terug gedaan’’, zegt hij. ,,We waren op Curaçao, dan gaan we juist met zijn tweeën de zee in en foto’s maken. Borrelen, drinken, lagen we met zijn tweeën half onder de tafel, proosten. En een week later staat dat dan weer in zo’n blaadje.’’ Hij had daar vrede mee, omdat hij de roddelbladen ook graag belt als hij concertkaartjes te verkopen heeft.

,,Ik heb er eigenlijk wel redelijk van genoten’’, bekent hij. ,,En gelukkig mijn meisje ook. We konden er samen wel om lachen.’’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tino Martin (@tinomartin)

Bron: AD Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending