Connect with us

BN'ers

Zien: Frank viert kerst zonder zijn Rogier: ‘Er is te veel gebeurd’

Het RTL-realitykoppel Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) viert kerst zonder elkaar. De foto die Rogier vandaag deelde waarop de twee elkaar de hand schudden, is volgens hem alleen bedoeld om fans fijne feestdagen te wensen. ,,Het is zonder hem wel zo rustig’’, zegt Frank tegen deze site.

‘Er is te veel gebeurd’

Volgens Frank vergat Rogier bij de foto te melden dat het om een kerstwens ging. In plaats daarvan schreef hij: ‘We hebben ‘ja’ gezegd.’ Maar van een verzoening aan de kersttafel is dus geen sprake. ,,Nee zeg, daar is te veel voor gebeurd’’, zegt Frank resoluut. Hij praat duidelijk met enige afstand over Rogier. Kerst viert hij dit jaar met familie en vrienden.
,,Eigenlijk verandert er voor mij dus niks’’, zegt hij. ,,Behalve dan dat Rogier er niet bij is. Maar dat is wel zo rustig. Ik hoop dat hij het ook leuk heeft, maar daar heb ik nog niet naar geïnformeerd. Hij heeft zijn eigen methoden om het gezellig te hebben, dus daar ga ik wel van uit.’’ Wat Frank daarmee precies bedoelt, is niet duidelijk.

Minder makkelijk

Het duo heeft volgens hem een ‘leuk gesprek’ gehad, waarin ze afspraken te blijven samenwerken voor RTL. Na die vergadering werd de foto gemaakt. Hoe het nu met hun relatie gaat wil Frank niet zeggen. Wel laat hij los dat ze de problemen ‘onder controle’ hebben.

,,Vergeten en vergeven is belangrijk’’, zegt hij, verwijzend naar hun lange samenzijn van 20 jaar. ,,We zijn het over een aantal dingen wat meer eens’’, blijft hij vaag. ,,Dat kost veel tijd. Want ik ben niet meer zo makkelijk, vroeger was ik makkelijker.’’ Frank liet eerder al weten dat hij zich soms behoorlijk aan Rogier ergert tijdens tv-opnames, maar dat dit geen reden was om te stoppen.

Snel injecties

Qua gezondheid gaat het overigens goed met Frank, die met zijn 74 jaar in de risicogroep zit voor het coronavirus. ,,Ik hoop het wel’’, lacht hij. ,,Ik ben flink aan het kuchen, maar dat doe ik altijd in deze tijd van het jaar. Verder heb ik niks gemerkt. Ik hoop dat snel die injecties komen. Ik ben dan als een van de eerste mensen aan de beurt; dat krijg je als je zo oud bent als ik.’’

2020 was een bewogen jaar voor de interieurstylisten, die hun hitprogramma Paleis voor een prikkie bij SBS 6 gedag zeiden voor een overstap naar RTL 4. De afgelopen maanden kwamen ze vooral in het nieuws vanwege hun onenigheid, mede doordat ze zich tegenover diverse media over elkaar uitlieten.

Een eerste gesprek tussen de twee sinds enige tijd werd zelfs gefilmd en uitgezonden in Rooijakkers over de vloer. Hoewel ze afstand van elkaar namen, hielden de twee steevast vol dat van een huwelijkscrisis geen sprake was.

Contract

Het contract van Frank en Rogier bij RTL loopt nog bijna drie jaar. Bij de bekendmaking beloofde de zender dat het duo programma’s zou maken voor RTL 4, RTL 5 en streamingdienst Videoland. De zender was vanmiddag niet bereikbaar voor commentaar, maar liet eerder al weten dat die plannen ongewijzigd zijn.
Bron: AD Beeld: Youtube

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending