Connect with us

BN'ers

Zien: Frank viert kerst zonder zijn Rogier: ‘Er is te veel gebeurd’

Het RTL-realitykoppel Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) viert kerst zonder elkaar. De foto die Rogier vandaag deelde waarop de twee elkaar de hand schudden, is volgens hem alleen bedoeld om fans fijne feestdagen te wensen. ,,Het is zonder hem wel zo rustig’’, zegt Frank tegen deze site.

‘Er is te veel gebeurd’

Volgens Frank vergat Rogier bij de foto te melden dat het om een kerstwens ging. In plaats daarvan schreef hij: ‘We hebben ‘ja’ gezegd.’ Maar van een verzoening aan de kersttafel is dus geen sprake. ,,Nee zeg, daar is te veel voor gebeurd’’, zegt Frank resoluut. Hij praat duidelijk met enige afstand over Rogier. Kerst viert hij dit jaar met familie en vrienden.
,,Eigenlijk verandert er voor mij dus niks’’, zegt hij. ,,Behalve dan dat Rogier er niet bij is. Maar dat is wel zo rustig. Ik hoop dat hij het ook leuk heeft, maar daar heb ik nog niet naar geïnformeerd. Hij heeft zijn eigen methoden om het gezellig te hebben, dus daar ga ik wel van uit.’’ Wat Frank daarmee precies bedoelt, is niet duidelijk.

Minder makkelijk

Het duo heeft volgens hem een ‘leuk gesprek’ gehad, waarin ze afspraken te blijven samenwerken voor RTL. Na die vergadering werd de foto gemaakt. Hoe het nu met hun relatie gaat wil Frank niet zeggen. Wel laat hij los dat ze de problemen ‘onder controle’ hebben.

,,Vergeten en vergeven is belangrijk’’, zegt hij, verwijzend naar hun lange samenzijn van 20 jaar. ,,We zijn het over een aantal dingen wat meer eens’’, blijft hij vaag. ,,Dat kost veel tijd. Want ik ben niet meer zo makkelijk, vroeger was ik makkelijker.’’ Frank liet eerder al weten dat hij zich soms behoorlijk aan Rogier ergert tijdens tv-opnames, maar dat dit geen reden was om te stoppen.

Snel injecties

Qua gezondheid gaat het overigens goed met Frank, die met zijn 74 jaar in de risicogroep zit voor het coronavirus. ,,Ik hoop het wel’’, lacht hij. ,,Ik ben flink aan het kuchen, maar dat doe ik altijd in deze tijd van het jaar. Verder heb ik niks gemerkt. Ik hoop dat snel die injecties komen. Ik ben dan als een van de eerste mensen aan de beurt; dat krijg je als je zo oud bent als ik.’’

2020 was een bewogen jaar voor de interieurstylisten, die hun hitprogramma Paleis voor een prikkie bij SBS 6 gedag zeiden voor een overstap naar RTL 4. De afgelopen maanden kwamen ze vooral in het nieuws vanwege hun onenigheid, mede doordat ze zich tegenover diverse media over elkaar uitlieten.

Een eerste gesprek tussen de twee sinds enige tijd werd zelfs gefilmd en uitgezonden in Rooijakkers over de vloer. Hoewel ze afstand van elkaar namen, hielden de twee steevast vol dat van een huwelijkscrisis geen sprake was.

Contract

Het contract van Frank en Rogier bij RTL loopt nog bijna drie jaar. Bij de bekendmaking beloofde de zender dat het duo programma’s zou maken voor RTL 4, RTL 5 en streamingdienst Videoland. De zender was vanmiddag niet bereikbaar voor commentaar, maar liet eerder al weten dat die plannen ongewijzigd zijn.
Bron: AD Beeld: Youtube

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending