Connect with us

BN'ers

Veel sterkte: Mark Rutte droomt nog erg vaak over zijn overleden moeder

Ook de 53-jarige Mark Rutte heeft een zwaar jaar gehad. Hij moest niet alleen het land besturen tijdens de heftige coronacrisis, maar verloor dit jaar ook zijn moeder. “Ze laat een leegte achter”, verteld hij in een interview met het Algemeen Dagblad.

Veel sterkte

“Op wat Zoomen na en wat zwaaien voor het raam ben ik niet meer bij haar geweest”

In een interview beschrijft hij zijn laatste avond met zijn moeder op 15 maart. Dit was de laatste avond dat hij haar in het echt kon zien. Zijn wekelijkse routine was een avondje met zijn moeder eten maar tijdens de laatste avond op 15 maart was zijn moeder strenger voor hem dan normaal. Zijn moeder was het er namelijk niet helemaal mee eens dat hij alle cafe’s bars en restaurants dicht had gegooid.

“Ik haalde altijd wat Indisch, maar dat ging dus ook niet, want die zaak was dicht. Ze was echt geïrriteerd. Serieus. Stond er ineens een Indiase prak van de supermarkt in plaats van de vaste gehaktballen van Toko Batavia. Ik zei: ‘Ja, sorry, ik heb dat virus ook niet naar hier gehaald. Het mot effe.’”

Moeder van Mark Rutte

Rutte had ook alle verpleeghuizen laten sluiten en ook zijn moeder lag in een verpleeghuis. “Dit was voor het eerst dat iets zo heftig op mijzelf ingreep. Op wat Zoomen na en wat zwaaien voor het raam ben ik niet meer bij haar geweest.” zegt Rutte in het interview.

Zijn moeder stierf op 13 mei en was 96 jaar oud.

“Ik was blij met elke dag dat ze er nog was. Omdat het een leuk mens was, gewoon een stoere vrouw. Een kettingroker, in voor een borrel. Ze spaarde mij nooit, trok mij niet voor. Ze laat een leegte achter, ik droom nog veel van haar.”

Ook Rutte zal het zwaar hebben met kerst, net zoals veel mensen in land. Hij laat wel weten dat hij veel familie heeft die er voor hem is en ook kerst mee zal vieren. “Maar ik ga niet vertellen met wie ik wat doe, want dan zit ik alleen met kerst” laat de minister president weten.

“Mijn omgeving haat het wanneer ze hun namen teruglezen in de krant. Ze willen geen last hebben van mijn werk. Overigens, kerst is nooit een heel groot ding geweest in mijn familie. In onze jeugd zaten we dan vaak in het buitenland. Verjaardagen en Sinterklaas werden bij ons veel groter gevierd.”

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending