Connect with us

BN'ers

Zien: Opname van telefoongesprek Johnny de Mol en Shima Kaes duikt online op

Een audio-opname van een telefoongesprek tussen Johnny de Mol en zijn ex-vriendin Shima Kaes is opgedoken op YouTube.

Meerdere nieuwssites berichten vandaag over de opname, die vier dagen geleden met een anoniem account werd geplaatst.

Opname van telefoongesprek

Kaes’ juridisch adviseur Karim Aachboun bevestigt aan deze site dat zij in het fragment te horen is.

Aachboun deed vorige week namens Shima Kaes aangifte tegen De Mol van zware mishandeling en poging tot doodslag.

Het tien seconden durende fragment komt uit de tape die Aachboun aandroeg als een van de bewijsstukken.

,,Ik ben heel hardhandig geweest met je en fucking terecht’’, zegt De Mol in het fragment. Kaes antwoordt:

,,Je hebt mijn mond vastgehouden, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal door elkaar geschud en ik heb gewoon een blauw oog gehad.’’ Daarop reageert De Mol: ,,Precies.’’

”Je hebt mijn mond vastgehou­den, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal in elkaar geschud”
– Shima Kaes in het audiofragment

Herbelevingen

Johnny de Mol en de Perzisch-Siciliaanse Kaes kregen in 2014 een relatie. In april 2015 verloofden ze zich, maar een maand later gingen ze uit elkaar.

De aangifte van Kaes gaat over drie vermeende incidenten uit 2015 – in het Mexicaanse Tulum, in Amsterdam en op Ibiza – waarbij Johnny de Mol haar onder meer zou hebben geslagen, geschopt en gepoogd te wurgen.

Naast de tape voegde Aachboun bij de aangifte ook foto’s waarop de verwondingen van Kaes te zien zijn, evenals een document waarin een huisarts spreekt van ‘fysiek geweld’.

Hoewel de vermeende incidenten al jaren geleden plaatsvonden, durfde Kaes naar eigen zeggen eerder geen aangifte te doen. Door het recent verschenen boek De Mol:

De machtigste mediafamilie van Nederland van Quote-journalist Mark Koster, waarin de vermeende mishandeling ook is beschreven, zou Kaes ‘kampen met herbelevingen’. Daarom deed ze onlangs alsnog aangifte.

Publiciteitsstunt

De Mols advocaat Peter Plasman was vanavond niet direct bereikbaar voor commentaar. Hij liet eerder weten dat er weliswaar ‘confrontaties’ en ‘handtastelijkheden’ voorkwamen binnen de turbulente relatie, maar dat van mishandeling nooit sprake was.

Na de aangifte zei hij: ,,Johnny de Mol neemt met verbazing kennis van deze verhalen, die hij ziet als de zoveelste ordinaire publiciteitsstunt van Aachboun.

Van zware mishandeling is geen sprake geweest en poging tot doodslag is absurd, vooral na zes jaar. Deze trial by media past helemaal in de chantage van de familie De Mol door dezelfde Aachboun.”

Plasman verwees naar een eerdere aangifte die hij namens de familie De Mol deed tegen Karim Aachboun.

Dit als reactie op een brief van Kaes’ juridisch adviseur die voorstelde tot een ‘schikking’ te komen. De familie beschouwde dit schrijven als chantage en deed aangifte van ‘afdreiging’.

Reacties

Shima Kaes’ juridisch adviseur zegt over het lekken van de tape: ,,Mijn cliënte betreurt het feit dat haar privacy en die van haar ex-verloofde Johnny de Mol wederom niet worden gerespecteerd.

Eerder bleek al, volgens BNR Nieuwsradio, dat RTL Boulevard en Shownieuws de geluidsopname van journalist/schrijver Mark Koster hebben ontvangen, die recentelijk een boek over de familie De Mol heeft geschreven.

Cliënte vermoedt dat Koster deze geluidsopname van haar voormalige advocaat Mark Teurlings heeft ontvangen, nadat via een getuigenverklaring is komen vast te staan dat Teurlings (zonder toestemming van cliënte) informatie aan Koster heeft gelekt.’’

Hij vervolgt: ,,Met betrekking tot uw vraag of de inhoud van het via YouTube gelekte geluidsfragment op echtheid berust, kan ik bevestigen dat de inhoud daarvan in ieder geval klopt en een van de bewijzen is voor de aangifte van cliënte tegen haar ex-verloofde Johnny de Mol.”

”Ze maken zich steeds weer bewust schuldig aan smaad en laster en daar is het laatste woord nog niet over gezegd”
– Mark Teurlings

Advocaat Mark Teurlings ontkent de opname te hebben gedeeld. ‘Uiteraard heb ik niets aan Mark Koster gegeven’, laat hij via WhatsApp weten.

‘Dat heeft Mark Koster al diverse malen bevestigd en dat weet Shima Kaes zelf. Dat is aantoonbaar. Zij heeft zelf Mark Koster gesproken en Koster beschikte daarna kennelijk over een fragment.

De klachten [daarover] bij de Deken zijn afgewezen door de Raad van Discipline. Ze zijn daartegen in verzet.

Ze maken zich steeds weer bewust schuldig aan smaad en laster en daar is het laatste woord nog niet over gezegd.’

Mark Koster laat via WhatsApp weten: ‘Voor het boek zijn 150 personen for the record en tientallen als off the record benaderd. De bronnenlijst staat in het boek. Daar laat ik het bij.’

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending