Connect with us

BN'ers

Zien: Opname van telefoongesprek Johnny de Mol en Shima Kaes duikt online op

Een audio-opname van een telefoongesprek tussen Johnny de Mol en zijn ex-vriendin Shima Kaes is opgedoken op YouTube.

Meerdere nieuwssites berichten vandaag over de opname, die vier dagen geleden met een anoniem account werd geplaatst.

Opname van telefoongesprek

Kaes’ juridisch adviseur Karim Aachboun bevestigt aan deze site dat zij in het fragment te horen is.

Aachboun deed vorige week namens Shima Kaes aangifte tegen De Mol van zware mishandeling en poging tot doodslag.

Het tien seconden durende fragment komt uit de tape die Aachboun aandroeg als een van de bewijsstukken.

,,Ik ben heel hardhandig geweest met je en fucking terecht’’, zegt De Mol in het fragment. Kaes antwoordt:

,,Je hebt mijn mond vastgehouden, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal door elkaar geschud en ik heb gewoon een blauw oog gehad.’’ Daarop reageert De Mol: ,,Precies.’’

”Je hebt mijn mond vastgehou­den, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal in elkaar geschud”
– Shima Kaes in het audiofragment

Herbelevingen

Johnny de Mol en de Perzisch-Siciliaanse Kaes kregen in 2014 een relatie. In april 2015 verloofden ze zich, maar een maand later gingen ze uit elkaar.

De aangifte van Kaes gaat over drie vermeende incidenten uit 2015 – in het Mexicaanse Tulum, in Amsterdam en op Ibiza – waarbij Johnny de Mol haar onder meer zou hebben geslagen, geschopt en gepoogd te wurgen.

Naast de tape voegde Aachboun bij de aangifte ook foto’s waarop de verwondingen van Kaes te zien zijn, evenals een document waarin een huisarts spreekt van ‘fysiek geweld’.

Hoewel de vermeende incidenten al jaren geleden plaatsvonden, durfde Kaes naar eigen zeggen eerder geen aangifte te doen. Door het recent verschenen boek De Mol:

De machtigste mediafamilie van Nederland van Quote-journalist Mark Koster, waarin de vermeende mishandeling ook is beschreven, zou Kaes ‘kampen met herbelevingen’. Daarom deed ze onlangs alsnog aangifte.

Publiciteitsstunt

De Mols advocaat Peter Plasman was vanavond niet direct bereikbaar voor commentaar. Hij liet eerder weten dat er weliswaar ‘confrontaties’ en ‘handtastelijkheden’ voorkwamen binnen de turbulente relatie, maar dat van mishandeling nooit sprake was.

Na de aangifte zei hij: ,,Johnny de Mol neemt met verbazing kennis van deze verhalen, die hij ziet als de zoveelste ordinaire publiciteitsstunt van Aachboun.

Van zware mishandeling is geen sprake geweest en poging tot doodslag is absurd, vooral na zes jaar. Deze trial by media past helemaal in de chantage van de familie De Mol door dezelfde Aachboun.”

Plasman verwees naar een eerdere aangifte die hij namens de familie De Mol deed tegen Karim Aachboun.

Dit als reactie op een brief van Kaes’ juridisch adviseur die voorstelde tot een ‘schikking’ te komen. De familie beschouwde dit schrijven als chantage en deed aangifte van ‘afdreiging’.

Reacties

Shima Kaes’ juridisch adviseur zegt over het lekken van de tape: ,,Mijn cliënte betreurt het feit dat haar privacy en die van haar ex-verloofde Johnny de Mol wederom niet worden gerespecteerd.

Eerder bleek al, volgens BNR Nieuwsradio, dat RTL Boulevard en Shownieuws de geluidsopname van journalist/schrijver Mark Koster hebben ontvangen, die recentelijk een boek over de familie De Mol heeft geschreven.

Cliënte vermoedt dat Koster deze geluidsopname van haar voormalige advocaat Mark Teurlings heeft ontvangen, nadat via een getuigenverklaring is komen vast te staan dat Teurlings (zonder toestemming van cliënte) informatie aan Koster heeft gelekt.’’

Hij vervolgt: ,,Met betrekking tot uw vraag of de inhoud van het via YouTube gelekte geluidsfragment op echtheid berust, kan ik bevestigen dat de inhoud daarvan in ieder geval klopt en een van de bewijzen is voor de aangifte van cliënte tegen haar ex-verloofde Johnny de Mol.”

”Ze maken zich steeds weer bewust schuldig aan smaad en laster en daar is het laatste woord nog niet over gezegd”
– Mark Teurlings

Advocaat Mark Teurlings ontkent de opname te hebben gedeeld. ‘Uiteraard heb ik niets aan Mark Koster gegeven’, laat hij via WhatsApp weten.

‘Dat heeft Mark Koster al diverse malen bevestigd en dat weet Shima Kaes zelf. Dat is aantoonbaar. Zij heeft zelf Mark Koster gesproken en Koster beschikte daarna kennelijk over een fragment.

De klachten [daarover] bij de Deken zijn afgewezen door de Raad van Discipline. Ze zijn daartegen in verzet.

Ze maken zich steeds weer bewust schuldig aan smaad en laster en daar is het laatste woord nog niet over gezegd.’

Mark Koster laat via WhatsApp weten: ‘Voor het boek zijn 150 personen for the record en tientallen als off the record benaderd. De bronnenlijst staat in het boek. Daar laat ik het bij.’

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending