Connect with us

BN'ers

Veel sterkte: Connie Witteman doet een stapje terug: ‘Enorm ziek’

Connie Witteman gooit het roer om. De voormalige zangeres bouwde de afgelopen jaren aan een nieuw ‘influencer’-imago met haar Instagram-account Connie’s Power. Vandaag maakt zij bekend een stap terug te nemen.

‘Enorm ziek’

Connie overlaadt haar volgers geregeld met positiviteit op Instagram. Ook deelde zij de laatste tijd haar kritische mening op onder andere het coronabeleid van de overheid. Een mening die in een fikse burenruzie resulteerde toen buurman Albert Verlinde hoogte kreeg van haar ‘gemuit’. Hij dreigde haar ‘het trappenhuis door te trekken’, een opmerking die Connie niet in de koude kleren was gaan zitten. Zij ondernam juridische stappen maar uiteindelijk liep de boel met een sisser af en besprak de buurtjes het misverstand onder het genot van een glaasje wijn.

Gezondheid

Op Instagram heeft Connie inmiddels ruim 80.000 volgers, die ook een oplettend oog bleken. Toen zij een filmpje plaatste op haar Story vielen volgers iets op: er leek wat mis te zijn met het oog van Connie.

Zij reageerde op de bezorgdheid van haar volgers en schepte duidelijkheid over de situatie. Connie vertelde dat zij last had van een ontstoken kaak, waardoor zij al zeven dagen lang aan de antibiotica zat.

Vandaag lijkt Connie toe te zijn aan rust. Zij kondigt op haar Instagram dan ook een ‘break’ aan.

,,Lieve insta vrienden,

Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor het volgen op Conniespower en de altijd lieve en leuke reacties die ik het afgelopen jaar weer heb mogen ontvangen van jullie! Het was een zeer rumoerig jaar met “ups” en “ downs” maar we hopen er met z’n allen sterker en positief uit te gaan komen!Ik heb besloten om vandaag een paar weken van mijn Insta af te gaan! Even niks….. JUST CONNIE😘
Ik wil jullie allen in deze bizar vreemde December maand toch aangepaste gezellige 👀kerstdagen dagen en een goede jaarwisseling wensen… blijf gezond en zorg goed voor jezelf en…..hou vooral ook contact met je naasten….. alvast heel veel gezondheid en geluk toegewenst voor het nieuwe jaar 2021…..

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending