Connect with us

BN'ers

Veel sterkte: Connie Witteman doet een stapje terug: ‘Enorm ziek’

Connie Witteman gooit het roer om. De voormalige zangeres bouwde de afgelopen jaren aan een nieuw ‘influencer’-imago met haar Instagram-account Connie’s Power. Vandaag maakt zij bekend een stap terug te nemen.

‘Enorm ziek’

Connie overlaadt haar volgers geregeld met positiviteit op Instagram. Ook deelde zij de laatste tijd haar kritische mening op onder andere het coronabeleid van de overheid. Een mening die in een fikse burenruzie resulteerde toen buurman Albert Verlinde hoogte kreeg van haar ‘gemuit’. Hij dreigde haar ‘het trappenhuis door te trekken’, een opmerking die Connie niet in de koude kleren was gaan zitten. Zij ondernam juridische stappen maar uiteindelijk liep de boel met een sisser af en besprak de buurtjes het misverstand onder het genot van een glaasje wijn.

Gezondheid

Op Instagram heeft Connie inmiddels ruim 80.000 volgers, die ook een oplettend oog bleken. Toen zij een filmpje plaatste op haar Story vielen volgers iets op: er leek wat mis te zijn met het oog van Connie.

Zij reageerde op de bezorgdheid van haar volgers en schepte duidelijkheid over de situatie. Connie vertelde dat zij last had van een ontstoken kaak, waardoor zij al zeven dagen lang aan de antibiotica zat.

Vandaag lijkt Connie toe te zijn aan rust. Zij kondigt op haar Instagram dan ook een ‘break’ aan.

,,Lieve insta vrienden,

Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor het volgen op Conniespower en de altijd lieve en leuke reacties die ik het afgelopen jaar weer heb mogen ontvangen van jullie! Het was een zeer rumoerig jaar met “ups” en “ downs” maar we hopen er met z’n allen sterker en positief uit te gaan komen!Ik heb besloten om vandaag een paar weken van mijn Insta af te gaan! Even niks….. JUST CONNIE😘
Ik wil jullie allen in deze bizar vreemde December maand toch aangepaste gezellige 👀kerstdagen dagen en een goede jaarwisseling wensen… blijf gezond en zorg goed voor jezelf en…..hou vooral ook contact met je naasten….. alvast heel veel gezondheid en geluk toegewenst voor het nieuwe jaar 2021…..

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending