Connect with us

Actueel

Leontine heeft een nieuw kapsel en volgers gaan los

Leontine Ruiters, bekend van haar lange carrière als presentatrice en voormalig vrouw van zanger Marco Borsato, heeft de afgelopen tijd een indrukwekkende transformatie ondergaan. Haar nieuwste verschijning op Instagram toont een gedurfde nieuwe look: de iconische bruine lokken waar ze jarenlang trouw aan bleef, zijn nu ingeruild voor een opvallende blonde coupe. Deze drastische verandering heeft flink wat reacties losgemaakt onder haar volgers en fans op social media.

Een verrassende transformatie

Na vier jaar gescheiden te zijn van Marco Borsato, lijkt Leontine een nieuwe weg in te slaan, en dat begint met haar uiterlijk. Waar ze vroeger bekend stond om haar halflange, bruin gekleurde haren, heeft ze nu gekozen voor een lichte, blonde tint. Op Instagram deelt ze trots haar nieuwe kapsel, wat voor een hoop ophef zorgt onder haar volgers. Sommige mensen vinden het prachtig en prijzen haar om de verfrissende look, terwijl anderen minder enthousiast zijn en moeite hebben haar te herkennen in deze nieuwe verschijning.

De combinatie van de blonde haren en donkere make-up heeft ervoor gezorgd dat ze haast onherkenbaar lijkt. Toch toont Leontine zelfverzekerd haar nieuwe zelf en lijkt ze te genieten van de aandacht die haar verandering met zich meebrengt. Ze straalt zelfvertrouwen uit, wat veel bewonderaars aanspreekt. Haar foto’s worden overspoeld met reacties, variërend van lovende complimenten tot voorzichtig geuite kritiek over de drastische verandering.

Huidk*nker en behandeling

Naast het nieuws over haar nieuwe look, deelde Leontine afgelopen zomer ook verdrietig nieuws. Ze maakte bekend dat ze is getroffen door huidk*nker, een diagnose die haar leven flink op zijn kop heeft gezet. Om de z!ekte te bestrijden, ondergaat ze een behandeling waarbij ze chemocrème moet gebruiken om het ‘zonneplekje’ op haar huid onder controle te houden. Deze crème moet voorkomen dat het plekje groter wordt of verder uitbreidt.

Hoewel dit voor Leontine en haar familie een zware tijd is, laat ze zich niet uit het veld slaan. Ze blijft positief en deelt haar verhaal openlijk met haar volgers, wat haar nog meer respect en steun oplevert. Veel mensen prijzen haar om haar moed en kracht om met haar gezondheidsproblemen om te gaan en haar positieve houding te behouden. Ondanks de tegenslagen blijft Leontine vechten en haar leven ten volle leven.

Leven na de scheiding

Leontine en Marco Borsato waren jarenlang een van de bekendste koppels van Nederland. Hun huwelijk kende hoogte- en dieptepunten, maar in 2020 kwam het definitief ten einde na een lange relatie van meer dan twintig jaar. Sinds hun scheiding is Leontine meerdere keren in de schijnwerpers komen te staan, onder andere door haar kortstondige relatie met miljonair John Huiberts. Deze relatie was echter van korte duur, en sindsdien lijkt Leontine zich weer te richten op zichzelf en haar eigen welzijn.

In interviews heeft ze al eens aangegeven dat ze het single-leven op dit moment helemaal niet zo erg vindt. Toch gaf ze recent in een interview aan dat ze openstaat voor liefde en zeker niet uitsluit dat er weer iemand in haar leven zal komen. “Hij zijn eigen huis, ik mijn eigen huis,” zei ze, waarbij ze benadrukte dat ze momenteel waarde hecht aan haar onafhankelijkheid. Maar ze voegde er ook aan toe: “Wie weet ben ik straks met iemand waar ik stapelgek op ben en wil ik daar gewoon wel mee samenwonen.”

Reacties op haar nieuwe look

De reacties op haar nieuwe kapsel blijven binnenstromen. Terwijl de een haar nieuwe, frisse uitstraling toejuicht, geven anderen aan dat ze toch de voorkeur geven aan haar natuurlijke, bruine haarkleur. Voor Leontine lijkt het echter vooral te gaan om het verkennen van nieuwe wegen en het proberen van nieuwe dingen. De transformatie voelt symbolisch voor haar persoonlijke ontwikkeling na de moeilijke jaren die achter haar liggen.

Vooral op Instagram ontstond een discussie onder haar volgers. Een van haar fans schreef: “Wow, Leontine! Wat een geweldige verandering! Je straalt en ziet er jonger uit dan ooit.” Terwijl een andere volger wat minder enthousiast reageerde: “Ik moet even wennen, ik vond je met je bruine lokken toch wat beter passen.” Ondanks de gemengde reacties kan niemand ontkennen dat Leontine lef toont door zo’n grote verandering aan te gaan en dat met zelfvertrouwen te dragen.

Leontine als inspirerende vrouw

Ondanks alle tegenslagen die Leontine de afgelopen jaren heeft moeten doorstaan – van haar scheiding tot haar gezondheidsproblemen – blijft ze een bron van inspiratie voor velen. Haar openheid over zowel de mooie als de moeilijke momenten in haar leven toont haar veerkracht en vermogen om door te zetten. Ze deelt niet alleen de hoogtepunten, zoals haar nieuwe kapsel of avonturen met haar familie, maar ook de meer kwetsbare aspecten van haar leven, zoals haar strijd tegen huidk*nker.

Haar eerlijkheid en nuchtere houding maken haar populair onder een breed publiek, van jonge moeders tot vrouwen van haar eigen leeftijd die zich in haar verhaal herkennen. Het feit dat ze zich nu op haar gezondheid en welzijn richt, zowel fysiek als emotioneel, toont aan dat ze klaar is voor een nieuwe fase in haar leven.

De toekomst van Leontine

Hoewel de toekomst onvoorspelbaar is, lijkt Leontine vastberaden om het beste uit haar leven te halen. Ze heeft al meerdere keren laten zien dat ze zich niet zomaar laat neerhalen door tegenslagen. Met haar nieuwe look, haar focus op gezondheid en haar openheid over persoonlijke zaken, blijft ze een geliefde publieke figuur in Nederland.

Of ze nu op zoek gaat naar een nieuwe liefde of gewoon geniet van haar onafhankelijkheid, het is duidelijk dat Leontine sterk in haar schoenen staat. Haar transformatie is niet alleen fysiek zichtbaar door haar nieuwe blonde lokken, maar ook in de manier waarop ze het leven benadert: vol zelfvertrouwen, positiviteit en kracht.

Conclusie

Leontine Ruiters laat zien dat veranderingen, hoe groot of klein ook, een nieuwe start kunnen symboliseren. Haar beslissing om haar haar blond te verven en haar openheid over haar strijd tegen huidk*nker laten zien dat ze klaar is voor een nieuwe fase in haar leven. Met haar nieuwe look, positieve instelling en sterke persoonlijkheid blijft ze een inspiratie voor velen. Terwijl ze nieuwe wegen verkent, kunnen we alleen maar uitkijken naar wat de toekomst voor haar in petto heeft. Of ze nu een nieuwe liefde vindt of haar onafhankelijkheid blijft omarmen, Leontine laat zien dat ze sterker is dan ooit.