Connect with us

algemeen

Maaltijden van deelnemers We Zijn Er Bijna zorgen voor grote verbazing bij kijkers

Ook dit jaar reist Martine van Os met een groep van ruim veertig senioren voor het populaire reisprogramma We zijn er Bijna!. Ondanks haar eerdere verklaring dat ze minder wilde werken, blijft ze enthousiast betrokken bij het programma. De kijkers genieten volop van de avonturen en delen hun favoriete momenten gretig op X.

Hoogtepunten van de Reis

Afgelopen dinsdagavond konden kijkers weer genieten van een nieuwe aflevering van We zijn er Bijna!. Dit keer stond een reis naar Spanje en Portugal op het programma, met een tussenstop in het pittoreske dorp Golegã. Dit dorp, dat bekendstaat als de paardenhoofdstad van Portugal, is beroemd om zijn Lusitanopaarden.

Deze paarden zijn bijzonder geschikt voor dressuur door hun zachte karakter. In Golegã vindt jaarlijks een van de grootste paardenfestivals ter wereld plaats, en de senioren kregen een kijkje in deze traditie.

Na de excursie naar Golegã was het tijd voor een hapjesavond op de camping. De deelnemers staken de handen uit de mouwen om een uitgebreid buffet te creëren.

De avond werd een succes met een variëteit aan gerechten, wat leidde tot veel enthousiaste reacties op X. Kijkers gaven hun mening over de hapjes en deelden hun verwachtingen en grappen over de kookkunsten van de deelnemers. Reacties zoals “O nee hè, nog een mega kringverjaardag” en “Na de excursie moet iedereen aan de slag. Ze gaan hapjes maken” geven een glimlach op ieders gezicht.

Martine van Os en Haar Toekomst bij We zijn er Bijna!

Hoewel de reisprogramma’s van We zijn er Bijna! geliefd zijn bij het publiek, vindt Martine van Os de lange opnameperiodes steeds zwaarder worden. In een recent interview met het AD vertelde ze dat het gemis van haar echtgenoot en het intense schema haar steeds meer beginnen te belasten. “Het missen van mijn echtgenoot en het plezier in die tijd begint wel iets zwaarder te wegen,” zei de 67-jarige presentatrice. Ze herinnert zich dat ze in 2011 veel jonger en flexibeler was, en nu voelt ze zich meer als een van de oudste van het gezelschap.

Desondanks heeft Martine bevestigd dat ze volgend jaar nog een seizoen van We zijn er Bijna! zal maken. Ze kijkt uit naar de volgende reis, maar erkent dat er een tijd zal komen waarop ze het programma zal moeten verlaten. “Er komt een tijd dat ik het welletjes ga vinden,” aldus Van Os. Ze geeft aan dat dit vooral te maken heeft met ouder worden en het gemis van haar gezin, wat haar uiteindelijk zal doen besluiten om een stap terug te nemen.

Martine van Os blijft een geliefde figuur op televisie, en haar betrokkenheid bij We zijn er Bijna! wordt door veel kijkers gewaardeerd. Ondanks de uitdagingen blijft ze vastbesloten om haar werk met plezier voort te zetten, terwijl ze zich voorbereidt op de volgende reis en reflecteert op haar carrière en toekomst.