Connect with us

Actueel

Kijkers boos vanwege ‘griezelig ventje’ in LLDL: ‘Waarom laat SBS dit toe!?’

Lang Leve de Liefde (LLDL) is weer van start gegaan, en het nieuwe seizoen heeft meteen een paar van de meest opvallende en ongemakkelijke dates opgeleverd. De show, waarin singles op zoek gaan naar de liefde, staat bekend om zijn bijzondere ontmoetingen, maar dit keer lijken sommige momenten de kijkers echt versteld te hebben doen staan. Het lijkt wel of elke aflevering een nieuw hoogtepunt van bizarre interacties en ongemakkelijke stiltes kent. Zo zagen we onlangs het bijzondere duo Dick en Mariska, dat zorgde voor een van de meest ongemakkelijke momenten die de vaste kijkers van LLDL ooit hebben gezien.

Dick en Mariska: Een Oogverblindende Date

Een van de meest besproken koppels tot nu toe is zonder twijfel Dick en Mariska. Hun eerste ontmoeting leek op het eerste gezicht veelbelovend, maar het duurde niet lang voordat het geheel een ongemakkelijke wending nam. De date begon nog tamelijk normaal, met wat kennismakingsgesprekken en oppervlakkige vragen, maar al snel veranderde de sfeer toen de twee besloten elkaars stofjes te voelen. Mariska vertelde trots dat haar kleding uit India kwam en dat het van echt katoen was gemaakt, iets waar Dick erg van onder de indruk was.

Het gesprek over kleding nam echter een vreemde wending toen Dick, nadat hij het materiaal van Mariska’s kleding had bewonderd, suggereerde dat ze elkaars harten moesten voelen. Dit leidde tot een moment van langdurig oogcontact, waarin de twee elkaar minutenlang diep in de ogen keken zonder ook maar iets te zeggen. Dit ongemakkelijke moment was slechts een voorbode van wat er nog zou komen.

Later op de avond gingen de twee naar de tuin van de LLDL-villa, waar Dick per ongeluk op een wesp trapte en gestoken werd. De wesp had zijn angel in zijn bovenarm achtergelaten, en hoewel Dick zijn best deed, lukte het hem niet om het gif eruit te zuigen. Hier kwam Mariska in beeld: Dick vroeg haar om aan zijn arm te zuigen om het gif eruit te krijgen. Dit leidde tot wat mogelijk het meest bizarre en ongemakkelijke moment van de avond was, toen Dick tot vier keer toe vroeg of Mariska nog wat harder kon zuigen, “alsof je leven ervan afhangt.”

De kijkers reageerden massaal op sociale media. Veel mensen vonden het hele tafereel ongemakkelijk om naar te kijken. “Ik werd er helemaal ongemakkelijk van, wat een rare date,” schreef een kijker. Een andere kijker voegde toe: “Dit lijkt wel een slechte soap, die twee zijn compleet van het padje.” Het hoogtepunt van de date kwam toen Dick in de keuken besloot een kaasschaaf te gebruiken om zijn toetje te bereiden en het keukengerei daarna uitgebreid aflikte, wat opnieuw voor veel ongemak zorgde.

Mercedes: Een Spetterende Verschijning

Vanavond lijkt het erop dat het programma opnieuw een gedenkwaardige aflevering zal afleveren. We maken kennis met Mercedes, en nee, dat is geen luxe auto, maar een dame die zo heet. Mercedes is een professionele danseres en bij haar eerste ontmoeting met haar date besloot ze meteen de toon te zetten met een soort geïmproviseerde striptease. Haar gedurfde verschijning zal ongetwijfeld voor veel kijkers zorgen, en het belooft een van de best bekeken afleveringen van het seizoen te worden.

Mercedes zorgde vanaf het eerste moment voor opwinding in de show. Haar date werd prompt op een stoeltje gezet in het midden van de kamer, waarna Mercedes besloot een show weg te geven. Hoewel de verwachtingen bij de naam Mercedes misschien al enigszins verhoogd waren, verraste ze iedereen met haar opvallende dansmoves en flirterige gedrag. De vraag is nu of de date op dezelfde manier verder zal verlopen, of dat het slechts een moment van spanning blijft.

Remy en Denise: Ongemak in Optima Forma

Een ander koppel dat veel aandacht trok van de kijkers is Remy en Denise. Vooral Remy leek niet bepaald in de smaak te vallen bij de kijkers thuis. Het begon al snel duidelijk te worden dat Remy een bijzondere datepartner was. Hij liet weinig interesses zien en vertelde vrijwel niets te lusten, behalve patat. Of friet, afhankelijk van hoe je het noemt.

Denise had al snel door dat Remy niet bepaald een vlotte prater was, want elke poging om een gesprek op gang te brengen, werd door hem vrijwel meteen afgekapt. Het leek wel alsof er niets was dat Remy echt interesseerde, wat de date natuurlijk behoorlijk lastig maakte voor Denise. De enige keer dat Remy plotseling opbloeide, was toen hij zijn favoriete Spaanse nummer opzette. Hoewel hij geen woord Spaans spreekt, begon hij enthousiast mee te zingen en te dansen alsof hij het nummer volledig begreep.

Kijkers thuis waren verbijsterd over het gedrag van Remy. Op sociale media werden er massaal reacties geplaatst over hoe ongemakkelijk de date was. “Wat een creep,” schreef een kijker. Een ander voegde toe: “Hij is zo ongeïnteresseerd, waarom zit hij überhaupt in dit programma?” De negatieve reacties over Remy stapelden zich op. Een gebruiker op X merkte op: “Ik had allang weggerend als ik Denise was. Dat iemand zo weinig interesse kan tonen is gewoon eng.”

Kijkers Reageren Massaal

De aflevering met Remy en Denise zorgde voor een stortvloed aan reacties op sociale media. Veel kijkers vonden het onbegrijpelijk dat Remy was toegelaten tot het programma, vooral gezien zijn gebrek aan enthousiasme en vreemde gedrag. Een gebruiker schreef: “Die jongen is echt raar. Hoe kan dit worden goedgekeurd door de programmamakers? Ik zou meteen rechtsomkeert maken als ik zijn date was.”

Een ander merkte op dat het wel heel duidelijk was dat Remy totaal geen klik had met Denise, maar dat hij toch bleef vragen wat ze van hem vond. Dit zorgde voor veel irritatie bij de kijkers, die vonden dat Denise zich in een ongemakkelijke situatie bevond. “Je moet gewoon weggaan als iemand zo gedraagt. Dit is niet normaal,” schreef een verontwaardigde kijker.

Een Nieuw Hoogtepunt in Ongemak?

Met de komst van Mercedes lijkt het erop dat Lang Leve de Liefde nog niet klaar is met het creëren van memorabele momenten. Haar gedurfde dans tijdens de kennismaking heeft de verwachtingen voor de aflevering hooggespannen, en het belooft opnieuw een ongemakkelijke, maar vermakelijke kijkervaring te worden.

De afgelopen afleveringen hebben aangetoond dat LLDL nog steeds in staat is om kijkers te verrassen met ongebruikelijke ontmoetingen en onvoorspelbare momenten. Of het nu gaat om het bizarre moment tussen Dick en Mariska of de ongemakkelijke date van Remy en Denise, de show blijft een bron van amusement en verbazing voor de kijkers.

Of de programmamakers erin slagen om nog meer ongemakkelijke momenten te creëren, zullen we moeten afwachten. Voor nu kunnen we in ieder geval zeggen dat Lang Leve de Liefde opnieuw een seizoen vol hilarische en ongemakkelijke momenten biedt die de kijkers niet snel zullen vergeten.