Connect with us

algemeen

MAFS-expert (43) zonder leven aangetroffen in huis

Een verdr1etig bericht. Voormalig Home and Away-acteur Jai Evans, die ook fungeerde als expert bij MAFS (Married At First Sight), is d00d gevonden in zijn woning. Op het moment van schrijven is de oorzaak van zijn 0verlijden nog niet bekend.

Jai Evans en MAFS

De voormalige soap-acteur werd afgelopen weekend levenl00s aangetroffen in zijn villa in Sydney, Australië, zo meldt de Daily Star.

De laatste keer dat hij in het openbaar werd gezien, was ongeveer een maand geleden, toen hij een feest bijwoonde met andere realitysterren. Op social media wordt geschokt gereageerd op het nieuws. Evans, pas 43 jaar oud, was erg geliefd.

Evans was betrokken bij het populaire programma Married At First Sight, dat ook in Nederland wordt uitgezonden. Als expert begeleidde hij de deelnemers van de show en hielp hen omgaan met hun plotselinge bekendheid.

Daarnaast gaf hij hen advies over hoe ze hun bekendheid konden behouden en hoe ze een persoonlijk merk konden opbouwen. In april van dit jaar zei hij nog dat dit mogelijk was als ze trouw bleven aan zichzelf en authentiek waren naar hun fanbase.

Doodsoorzaak onbekend

De politie heeft laten weten dat er momenteel een rapport wordt opgesteld over de bevindingen rondom de d00d van de 43-jarige man in Darlinghurst op 4 september. “De politie zal verder geen informatie geven,” aldus een statement.

Op social media uiten vrienden en bekenden hun verdr1et over het verlies van Jai Evans. Op platforms zoals X en Instagram worden talloze condoleances gedeeld.

Eerdere d00dsgevallen in MAFS

In juli van dit jaar 0verleed ook een oud-deelnemer van MAFS. Andrew Jury, 33 jaar oud, werd levenl00s aangetroffen in zijn cel, waar hij zat voor ernstige feiten zoals m1shandeling, het 0nrechtmatig betreden van een gebouw, en bedre1gend gedrag.