Connect with us

algemeen

B&B Vol Liefde-Albert geeft verrassende update: ‘Er zit al iemand in mijn hartje!’

In het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde leek het tussen Albert en Joyce een sterke band te hebben, totdat Joyce halsoverkop naar Nederland moest vertrekken vanwege de ziekte van haar moeder. Nu zijn er nog twee andere vrouwen in Alberts kasteel in Spanje: Sandra en Monique. De vraag is of Albert nog openstaat voor hen of dat hij te verknocht is aan Joyce.

Hilariteit en Ongemak

Het seizoen van B&B Vol Liefde levert weer de nodige hilarische en ongemakkelijke momenten op, ook bij Albert. De kasteelheer heeft zijn share van dramatische situaties meegemaakt, waaronder een botte houding tijdens een date, een catfight, en een pikante onthulling door logee Malgosia. Ondanks deze turbulentie lijkt Albert de liefde te hebben gevonden in Joyce. Echter, haar vertrek naar Nederland heeft de situatie complexer gemaakt.

Albert’s Reactie op Joyce’s Vertrek

Joyce’s vertrek naar Nederland leverde bijzondere televisie op. Joyce’s verdrietige uitspraak, “Ik heb alleen nog mijn mammie”, werd gevolgd door Alberts poging om haar te troosten met een onhandige opmerking: “Ik wil anders af en toe ook wel je mammie zijn. Of je pappie.”

Dit bleek echter niet het einde van het drama, aangezien Albert ook zelf naar Nederland vertrok op het moment dat Sandra arriveerde. Albert verklaarde dat hij naar zijn twee kinderen ging, maar er werd gespeculeerd of hij misschien stiekem Joyce opzocht. Sandra bleef achter in het lege kasteel, totdat Monique later arriveerde.

Albert’s Reflectie over Veiligheid

Na zijn bezoek aan Nederland keerde Albert terug naar Catalonië met een nieuwe inzichten. Hij verklaarde dat zijn tijd met zijn kinderen hem deed beseffen wat echt belangrijk is: veiligheid. “Toen ik mijn kinderen zag, dacht ik: wat vinden ze belangrijk? Dat ze zich veilig voelen.

En toen viel het ’muntje’. Dat geldt voor de kinderen, maar ook voor de vrouw die ik vind. De rest is ook belangrijk. Seks en houden van en liefde. Dat zijn allemaal zulke clichés, man. Mensen willen maar één ding: veiligheid. Bingo. En ik voel me bij Joyce heel veilig.”

Ontmoetingen met Sandra en Monique

Bij zijn terugkomst in het kasteel ontdekte Albert tot zijn verrassing dat er nog iemand aanwezig was. Hij schrok van de aanwezigheid van Sandra en Monique. Monique reageerde positief op de ontmoeting, hoewel Albert het als een verrassing beschouwde.

Tijdens een gesprek aan tafel sprak Albert over zijn ervaringen als vader en vroeg hij zijn gasten wat zij belangrijk vonden voor kinderen. Monique antwoordde dat veiligheid, liefde en geborgenheid essentieel zijn.

Albert sprak vervolgens over Joyce, waarbij hij zijn gevoelens direct en eerlijk verwoordde. “Er is één iemand geweest die ik heel leuk vind. Ben ik verliefd? Ja, wat is dat nou voor vraag? F*ck off. Hou je van haar? S*ks? Oké, belangrijk, maar ook weer niet zo belangrijk,” verklaarde hij.

Toekomst van de Relaties

Sandra en Monique hebben aangegeven dat zij ook veiligheid kunnen bieden en zien Albert niet echt als concurrentie. Monique waardeert Alberts openheid, ondanks zijn soms onvoorspelbare uitspraken.

Albert lijkt echter sterk gehecht aan Joyce, wat het moeilijk maakt voor de andere vrouwen om zijn hart te winnen. De vraag blijft of zijn hart misschien toch groter is dan gedacht, en hoe de situatie zich in de komende afleveringen zal ontwikkelen.