Connect with us

algemeen

Sylvie Meis flikt het weer: ‘Slaat piepjonge multimiljonair aan de haak!’

Vorige maand heeft Sylvie Meis de scheiding van haar ex-man Niclas Castello afgerond. Binnen een maand na de breuk is Niclas al gespot met een nieuwe vrouw, Bethenny Frankel. Bethenny is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, filantroop, ondernemer en auteur.

Ze behaalde de tweede plaats in de NBC reality-wedstrijdserie The Apprentice: Martha Stewart in 2005. Terwijl Sylvie een geschat vermogen van ongeveer 15 miljoen euro heeft, ligt Bethenny’s vermogen rond de 80 miljoen euro. Dit verschil in rijkdom laat zien dat ook Sylvie mogelijk kan worden ingeruild voor geld.

Echter, wat Niclas kan, kan Sylvie ook. Sylvie staat bekend om het daten van mannen met een aanzienlijk vermogen, bij voorkeur met een bankrekening van minimaal 30 miljoen euro.

Ze heeft aangegeven dat het belangrijk is dat haar partners niet alleen financieel stabiel zijn, maar ook voldoen aan bepaalde persoonlijke kwaliteiten.

“Ik ben ambitieus, maar ook heel vrouwelijk. Ik ben glamoureus, trots op mezelf, sexy, en combineer dat alles. Bovendien ben ik intelligent. Dat kan een uitdaging zijn voor oudere mannen op televisie,” aldus Sylvie.

Sylvie Meis lijkt opnieuw een multimiljonair aan de haak te hebben geslagen. De 46-jarige Sylvie verschijnt regelmatig met nieuwe vriendjes die financieel goed onderlegd zijn.

Volgens verschillende bronnen zou ze momenteel samen zijn met de 13 jaar jongere Patrick Gruhn, een cryptomiljonair. Patrick heeft het grootste deel van zijn vermogen geërfd, met een erfenis van zo’n 28 miljoen euro. Door slimme investeringen zou zijn vermogen inmiddels ruim boven de 30 miljoen euro liggen.

De regel lijkt te zijn dat alleen mannen met meer dan 30 miljoen euro kans maken op Sylvie. Sylvie en Patrick zijn inmiddels meerdere keren samen gespot en hebben een aantal vakanties samen doorgebracht. Shownieuws heeft al beelden van Sylvie en haar nieuwe rijke partner verzameld.