Connect with us

algemeen

OML-Eva heeft bijzonder afscheidscadeau voor haar kleine nichtjes

Eva Hermans, die deelnam aan het programma Over Mijn Lijk, heeft vandaag een ontroerend cadeau gegeven aan haar twee nichtjes. De reden daarvoor is hartverscheurend: “Omdat ik er binnenkort misschien niet meer ben.”

Knuffels

Eva heeft knuffels laten maken die op haar lijken. “Vandaag heb ik de knuffeltjes aan mijn nichtjes gegeven en daarbij verteld dat ik ziek ben en er misschien over een tijdje niet meer ben,” schrijft Eva op Instagram Stories. “Daarna liepen ze gelijk de hele tijd met de knuffel.”

Hoewel Eva een vrolijke foto heeft gepost, voegde ze een gebroken hartje toe. Haar nichtjes zijn namelijk nog klein en beseffen niet dat Eva ongeneeslijk ziek is.

Om het nog emotioneler te maken, nam een van de meisjes haar dokter-speelgoed erbij. “Daarna ging Jesse mij beter maken zodat ik niet meer ziek zou zijn. Dit was heel schattig.”

Tum0ren

Eva gaat momenteel door een loodzware periode. Eerst startte ze met een nieuwe chem0kuur, haar twaalfde. De eerste dagen waren zwaar, maar daarna kon Eva het niet meer aan.

Ze omschreef de bijwerkingen als ‘de hel’. Ze vroeg haar dokter om te stoppen met de k*ur en om toestemming voor haar oude pillenkuur. Dit werd goedgekeurd door haar arts.

Helaas kreeg ze recent het verschrikkelijke nieuws dat de tum0ren in haar lichaam wederom zijn gegroeid. De pillen die ze nu neemt zouden levensverlengend moeten werken. Of de pillen daadwerkelijk aanslaan, zal pas over een week of vier duidelijk worden.

Onze gedachten zijn momenteel bij OML-Eva 😔💔