Connect with us

algemeen

Maxime Meiland en Montana vliegen elkaar in de haren: ‘Weer iets uit mijn kamer genomen’

Montana Meiland, bekend van de Meilandjes, had in het verleden regelmatig conflicten met haar zusje Maxime Meiland. In een recent interview met Weekend bespreekt Montana hoe de relatie tussen hen in hun jeugd niet altijd vlekkeloos verliep.

Montana herinnert zich een periode van ruzies met Maxime: “Misschien was het in de puberteit dat Maxime weer iets uit mijn kamer had gepikt, en ik daar erg kwaad om werd.

Dat kon ik toen slecht verdragen, en dat kan ik nog steeds moeilijk aanvaarden.” Deze herinneringen benadrukken de spanningen die destijds tussen de zussen bestonden.

Gelukkig zijn die heftige r*zies verleden tijd. “Nu hebben we geen grote r*zies meer,” verzekert Montana. “We hebben af en toe wel eens woorden, maar dat is niet erger dan wat andere zussen soms meemaken.”

Hoewel haar ouders, Martien en Erica Meiland, en zus Maxime graag in de schijnwerpers staan, geeft Montana de voorkeur aan een rustigere rol achter de schermen. Ze werkt in haar eigen woonwinkel en houdt liever een laag profiel. Toch wordt ze geregeld herkend op straat, zoals ze recentelijk vertelde aan weekblad Party.

Montana merkt op dat haar bekendheid een dubbel effect heeft: “Als ik naar de stad ga, hoor ik veel gefluister. Mensen laten me gelukkig met rust, maar ik heb wel eens nare opmerkingen gehoord.”

Ze vervolgt: “Het heeft twee kanten. Soms hoor ik bijvoorbeeld een man buiten een winkel zeggen: ‘Oh, wat is ze lelijk, net zoals op tv.’ Dat soort dingen zijn moeilijk te begrijpen. Waarom moet je zulke nare dingen zo hard roepen?”

Montana benadrukt dat, hoewel de roem haar soms lastigvalt, ze zich heeft aangepast aan de publieke aandacht. Het is een constante afweging tussen het genieten van haar privacy en het omgaan met de reacties van het publiek.