Connect with us

algemeen

Monica Geuze gooit al haar kleren uit voor bekend lingeriemerk

Monica Geuze heeft een prachtige nieuwe samenwerking gesloten met het Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller. Deze deal is niet alleen een mijlpaal voor Monica zelf, maar ook voor haar indrukwekkende Instagram-volgersaantal van meer dan 1,5 miljoen.

Aanvankelijk was Monica niet meteen enthousiast over een samenwerking met Hunkemöller. Dit had volgens haar alles te maken met een kwestie van zelfvertrouwen.

In een recent bericht legt de 29-jarige Monica uit dat ze in eerste instantie niet openstond voor deze samenwerking. “Graag zou ik willen zeggen dat deze campagne met @hunkemoller een ‘droom die uitkomt’ was, maar eerlijk gezegd was dit jarenlang iets waar ik echt niet om stond te springen,” deelt ze.

“Het was pas toen ik vorig jaar naar de Hunkemöller-show ging en diep onder de indruk raakte van het zelfvertrouwen van de modellen, dat ik geïnspireerd raakte. Het besef dat ‘echte schoonheid van binnen komt’ viel ineens op zijn plaats.”

Monica vervolgt haar verhaal door te benadrukken dat het begint bij zelfacceptatie. “Cliché, maar waar; hoe meer je jezelf accepteert, hoe meer je dat naar buiten uitstraalt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Wat daarbij helpt, zijn prachtige lingerie sets die je zowel comfortabel als sexy laten voelen. Speciale dank aan het topteam van @hunkemoller dat mij tijdens de fotoshoot echt op mijn gemak heeft gesteld,” zegt ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Wat betreft Monica’s cupmaat, die op de foto’s te zien is, is het een beetje gissen. Het is echter duidelijk dat deze maat kleiner is dan die van ruim een jaar geleden. In het voorjaar van 2023 liet de voormalig vlogster haar borsten verkleinen, nadat ze eerder twee keer waren vergroot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Destijds zei ze: “Lang verhaal kort: altijd onzeker geweest over mijn borsten, ze daarna twee keer laten vergroten, maar uiteindelijk toch niet tevreden. Nu heb ik ze weer kleiner willen laten maken. Kortom, doe het gewoon allemaal niet.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Met deze nieuwe samenwerking met Hunkemöller omarmt Monica Geuze de schoonheid van zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Deze campagne lijkt niet alleen een persoonlijke overwinning voor Monica, maar biedt ook een nieuwe kans voor haar volgers om haar reis en groei te volgen.