Connect with us

algemeen

Gordon met de grond gelijk gemaakt nadat hij huilt als een baby

Gordon is weer volop bezig om terug in beeld te komen in de Nederlandse showbizz. Nadat eerder dit jaar zijn muzikale comeback compleet mislukte en hij zijn theatertour moest afzeggen, heeft Gordon besloten een andere weg in te slaan.

Hij zit nooit stil en is momenteel bezig met het openen van een nieuwe koffietent in Blaricum. Zijn volgers kunnen op Instagram dagelijks zien hoeveel tijd en geld hierin gestoken wordt.

Ondanks zijn eerdere teleurstellingen, heeft Gordon opnieuw een contract weten te scoren bij Talpa, het bedrijf waar hij eerder zo blij was om weg te zijn. Gisteravond maakte hij bekend hoe zijn nieuwe serie gaat heten: ‘Dit ben ik, Gordon’.

Hij onthulde ook de premièredatum: vanaf vrijdagavond 6 september kunnen we hem weer zien op SBS 6. Of deze serie ook een flop zal worden, valt nog te bezien, maar de aankondiging begon in ieder geval met een emotioneel filmpje.

In het filmpje, waarin Gordon huilend de premièredatum van zijn nieuwe serie bekendmaakt, trekt hij veel aandacht. Hélène Hendriks kon het in De Oranjezomer niet laten om hierop te reageren. Met een vleugje sarcasme zei ze: “We kunnen niet wachten!”

Tafelgast Jack van Gelder voegde eraan toe: “Daar heb ik nou zóveel zin in! Zoveel zin in.” Rutger Castricum vond het een bizar filmpje en merkte op: “Weet je wat ik zo grappig vind? Hij filmt dit toch zelf?

Dus dan moet je je voorstellen dat je in je woonkamer staat en jezelf filmt, en dan schiet je vol. Dat kán toch niet?! Dat bestaat toch niet?! Ongelooflijk!”

Jack van Gelder sloot af met de opmerking: “Ja, je kan het wel opnemen, maar je hoeft het toch niet te laten zien? Je kan toch voorstellen dat hij twintig minuten later denkt: kom op, even acteren! Dan zeg je: ‘6 september ga ik ervoor! Ik heb een rottijd gehad, maar ik ben er weer!!’ Ja, dat is toch wel wat anders dan dit.“

 

Gordon’s nieuwe serie heeft dus al flink wat stof doen opwaaien nog voor de eerste aflevering is uitgezonden. Met alle aandacht rondom zijn emotionele aankondiging, belooft het in ieder geval een serie te worden waar veel mensen naar uitkijken, zij het om verschillende redenen.

Hoe het ook afloopt, één ding is zeker: Gordon weet altijd de aandacht op zich te vestigen, of het nu positief of negatief is.