Connect with us

algemeen

Zo ziet de weduwe van Patrick Swayze er vandaag uit: ‘Verouderd als wijn!’

Een van de meest iconische, bewonderenswaardige koppels was Patrick Swayze en zijn vrouw Lisa. Ze waren absoluut onafscheidelijk, zelfs tot aan de laatste minuten van het leven van de beroemde acteur. In 2009 liet Swayze de wereld in tranen achter met zijn overlijden op 58-jarige leeftijd.

Voor degenen die het niet weten, ontmoetten ze elkaar op de set van de film “Ghost”. Zelfs na meer dan 30 jaar huwelijk keken ze nog steeds vol liefde naar elkaar. Swayze beweerde dat het Lisa’s kalmte was die hem aanvankelijk aantrok.

Hun paden kruisten voor het eerst toen de acteur in zijn vroege twintig was en Lisa 15 was, op balletschool. Er was meteen chemie en in 1975 stapten ze in het huwelijksbootje. Maar hun leven was niet zonder verdr1et. Ze kregen te maken met het verlies van een kind en konden geen ouders worden.

Lisa was zijn rots tijdens de moeilijkste tijden. Toen zijn vader en zus 0verleden en hij worstelde met alc0hol, was zij zijn grootste steun.

In 2008 kreeg de “Dirty Dancing” acteur te maken met ernstige gez0ndheidsproblemen. Een jaar later, in 2009, 0verleed hij en liet zijn vrouw alleen achter.

Aanvankelijk voelde Lisa zich schuld1g om een nieuwe relatie aan te gaan, maar toen ontmoette ze miljardair Albert DePrisco en al snel trouwden ze. Lisa, nu 65, deelt gelukkig getrouwd romantische foto’s met DePrisco, waar haar online volgers blij van worden.

Ze lijkt nog steeds op haar gemak en straalt net als in haar twintiger jaren.