Connect with us

algemeen

Man buigt zich voorover om benzinepomp te nemen en dan gebeurt er iets ongelooflijk

Tanken is meestal een ietwat vervelende taak die je op zijn slechtst achterlaat met de geur van benzine aan je handen. Maar nadat ik deze video heb gezien, zal ik voorzichtiger zijn wanneer ik naar de pomp loop, want het kijken naar wat er gebeurde bij een benzinestation in Georgia deed mijn haren recht overeind staan.

Een 17-jarige jongen en zijn vader stonden op het punt hun tank te vullen bij Cowboys Shell Gas Station in Cedartown, Georgia, toen ze de schrik van hun leven kregen. Er zat een grote slang vast achter het handvat van de benzinepomp.

Een menigte verzamelde zich en niemand wist precies wat te doen – totdat een jonge kerel genaamd Brandon Radke een idee kreeg. Met zijn geruite overhemd om zichzelf te beschermen, trok hij langzaam de slang uit de benzinepomp.

De menigte was verbijsterd over hoe kalm en beheerst Brandon was, en ten minste één persoon slaagde erin het moment op camera vast te leggen terwijl Brandon rustig de slang naar veiligheid bracht.

De slang bleek een niet-giftige rattenslang te zijn. Toch begrijp ik volledig de vrouw in de video die aan het schreeuwen was. Ik zou ook niet rustig zijn geweest als ik had gezien wat er uit de pomp kwam. Deel deze video alsjeblieft om je vrienden te verrassen!