Connect with us

algemeen

Moeder voedt baby in restaurant en vreemde vraagt om zich te bedekken – dit is haar reactie

Het debat over de vraag of vrouwen op openbare plaatsen b0rstvoeding mogen geven, blijft mensen bezighouden.

Dat gezegd hebbende, denk ik dat we het er allemaal over eens zijn dat het niet gemakkelijk is voor moeders om zich in de zomer te bedekken. Het is gewoon te warm voor zowel moeder als kind. Als een klein kind honger heeft, is het belangrijk dat vrouwen zich op hun gemak voelen om te kunnen voeden waar ze maar kunnen.

Toen Melanie Dudley, een kersverse moeder, door een volstrekte vreemde werd verzocht zich in een restaurant te bedekken, reageerde ze op een manier die nu wordt geprezen door duizenden moeders (en anderen) over de hele wereld.

Melanie Dudley zat in een restaurant met haar drie maanden oude zoon en een paar vrienden bij een temperatuur van 30 graden, toen haar baby plotseling besloot dat het lunchtijd was.

Melanie haalde voorzichtig haar tepel tevoorschijn zodat haar zoon kon beginnen met de b0rstvoeding zonder dat al het andere te zien was. Alleen, een man aan een tafel in de buurt was niet comfortabel met wat ze aan het doen was.

De vreemde man benaderde Melanie en vroeg haar om zich te bedekken. Melanie beloofde zichzelf te bedekken, alleen niet op de manier die de man verwachtte.

“Ik probeerde het te bedekken, maar het  “Ik zei: ‘Weet je wat? Ik ben op vakantie, ik doe dit uit.'” Melanie kon het probleem niet begrijpen, maar de man in kwestie wel. Dus Melanie reageerde door in plaats van zich te bedekken de hoes over haar hoofd te plaatsen, waardoor het restaurant in lachen uitbarstte.

Een andere vrouw nam een ​​foto van Melanie en plaatste deze op haar Facebook. De resulterende post kreeg al snel veel aandacht en is nu meer dan 217.000 keer gedeeld.

Het volstaat te zeggen dat Melanie’s acties de man tot zwijgen hebben gebracht, nadat hij haar had verteld zich te bedekken. Deel dit artikel alsjeblieft om hulde te brengen aan de vindingrijkheid van Melanie.