Connect with us

algemeen

Louisa Janssen vannacht opgepakt na h*ftige vechtpartij op straat!

Louisa Janssen maakte haar eerste verschijning op televisie tijdens een auditie voor Idols in 2003, maar ze viel af in de auditierondes.

In 2006 deelde Janssen in Man bijt hond haar ervaring van zich niet als jongen te voelen.

Thuis bij haar ouders op het woonwagenkamp werd ze niet geaccepteerd vanwege haar identiteit en leefde ze een tijd op straat.

In 2011 onderging ze een geslachtsoperatie. Janssen bracht in 2015 haar eigen single “Leef je eigen leven” uit, waarin ze zingt over gebeurtenissen voor en na haar transitie.

In samenwerking met Ferdi Bolland werd in 2019 de opvolger “Born to be me” uitgebracht.

Misschien ken je mevrouw Janssen nog wel het beste van Echte Meisjes in de Jungle, waar ze in 2023 bijvoorbeeld Esmee Ipema van een heuvel duwde, wat haar deed stoppen met het programma.

Louisa heeft een turbulent verleden, maar blijft tegenwoordig nog steeds in het middelpunt van de belangstelling staan.

Als je Louisa een beetje gek aankijkt, kun je al snel een grote mond terug verwachten. Ze weet zich altijd te verweren en ruzies zijn in haar leven niet ongewoon.

Juicechannel meldde gisteravond echter dat het wel heel erg uit de hand liep: “Louisa deelde gisteren op Instagram dat ze samen met haar man Rowan een avondje uit was.

Maar de avond eindigde niet zo gezellig. Op een video is te zien dat Rowan door de p0litie naar de grond wordt gewerkt en ook Louisa wordt op haar blote voeten vastgehouden.”

Even later berichtte het kanaal dat er een v8chtpartij had plaatsgevonden. De beelden tonen het incident.