Connect with us

algemeen

Kijkers zijn dolenthousiast over De Bauers en hebben dezelfde lovende woorden

Na twintig jaar van afwezigheid keren Frans Bauer en zijn gezin terug op de televisie. De tweede aflevering werd vanavond uitgezonden, volgend op de première vorige week. Het enthousiasme bij het publiek is groot; men geniet volop van de serie.

In de aflevering van vanavond vierde Frans zijn vijftigste verjaardag. Als Abraham bereikt Frans een belangrijke levensmijlpaal en zijn familie zorgt ervoor dat het hem aan niets ontbreekt. Hij begint zijn dag met ontbijt op bed en buiten staat een pop van Abraham ter ere van zijn verjaardag. Zijn vrouw Mariska heeft zelfs een fanfare geregeld die een speciaal lied voor hem speelt, tot grote vreugde van de kijkers. Op X (voorheen Twitter) zijn de reacties overweldigend positief, wat een verademing is in vergelijking met sommige andere programma’s.

De familie Bauer wordt op sociale media geprezen als de leukste bekende familie van Nederland. Fans uiten hun liefde en waardering, met reacties zoals: “Het is weer genieten hoor. De ultieme feelgood tv,” volgens Liesbeth, en Bella voegt toe: “De Bauers de leukste bekende familie van Nederland.” Deendondersteen laat ook van zich horen: “Oh zo lief allemaal, ik smelt gewoon!”

Samenvattend, het is verfrissend om weer eens een positief verhaal te horen. Heb jij ook van de aflevering genoten? Laat dan je reactie achter en vergeet niet een hartje te geven!