Connect with us

algemeen

Gordon en Martien hebben het heel gezellig met elkaar

Als je aan de doorsnee televisiekijker vraagt wie de meest polariserende figuren in de media zijn, is de kans groot dat Martien Meiland en Gordon hoog op de lijst eindigen.

Dit duo, bekend om hun ongefilterde persoonlijkheden en flamboyante gedrag, heeft een schare fans, maar ook een groep critici die hen als irritant beschouwen.

De combinatie van Gordon met Gerard Joling wordt vaak als vermakelijk ervaren, terwijl Erica Meiland’s nuchterheid een tegenwicht biedt aan de extravagante Maxime en Martien.

De vraag rijst wat er gebeurt als je Gordon en Martien samenbrengt in één televisieprogramma. Zal dit de kijkcijfers ten goede komen of juist niet? Dat blijft een spannend vraagstuk dat we vanavond zullen ontdekken, maar laten we eerst kijken naar een voorproefje.

De chemie tussen Gordon en Martien Meiland is niet te ontkennen!

Gordon heeft een bezoek gebracht aan de familie Meiland, waarbij hij Martien, Maxime, Montana en Erica heeft ontmoet. Dit is geen ongewone gebeurtenis, aangezien vele bekende Nederlanders al eerder bij de Meilands over de vloer zijn gekomen.

Gordon, die net herstellende is van een meniscusoperatie, beweegt zich wat ongemakkelijk voort. De dag is gevuld met diverse activiteiten, waaronder golfen, een bezoek aan de fysiotherapeut en natuurlijk het genieten van een goed glas wijn. Tussen de bedrijven door is er voldoende tijd voor luchtige gesprekken.

Opvallend is dat Gordon het vooral heeft over zijn ex-partners, terwijl Martien een bijzondere interesse lijkt te tonen in Gordon, meer dan in andere bekende Nederlanders.

Normaal gesproken valt Gordon op aanzienlijk jongere mannen, maar met Martien, die op 62-jarige leeftijd 7 jaar ouder is dan de 55-jarige Gordon, lijkt er een bijzondere connectie te zijn.

Als deze twee een stel worden, zou dat wel eens het showbizz-koppel van de eeuw kunnen zijn. Laten we de beelden bekijken: