Connect with us

algemeen

Prins Harry heeft grote spijt dat hij over Kate Middleton heeft geschreven

Kate Middleton was slechts een van de vele leden van de koninklijke familie die kritiek kreeg in het boek van Prins Harry, Reserve. De Prinses van Wales kwam onder vuur te liggen voor hoe ze naar verluidt Meghan Markle behandelde, vooral vóór de bruiloft van de voormalige actrice, waarbij Harry beweert dat ze zijn toen toekomstige vrouw aan het huilen maakte.

Nu, terwijl Kate Middleton, evenals Koning Charles, behandeld wordt voor k@nker, kan de relatie tussen hen en Harry en Meghan voor het beter veranderen. Echter, aangezien het al jarenlang op het dieptepunt ligt, is de vraag hoe verzoening eruit zou zien, vooral omdat Prins William er volgens de berichten geen interesse in heeft.

Sommigen beweren dat Prins Harry Kate onder de bus gooide met wat hij over haar schreef in Reserve. En terwijl ze door deze zeer uitdagende tijd gaat, beweert een expert nu dat hij misschien spijt heeft van zijn beslissing.

Prins Harry en Meghan Markle verlieten jaren geleden de koninklijke familie. Echter, ook al zullen ze altijd geassocieerd worden met The Firm, deden ze niets om zich ver van hen te houden. In maart 2021 zaten de Sussexes neer voor een onthullend interview met Oprah Winfrey. Daarin legden ze verschillende beschuldigingen tegen leden van de koninklijke familie bloot en onthulden ze nieuwe details over hun leven met The Firm, die niet al te mooi waren.

Weinigen hadden het voorspeld op hun trouwdag, maar Harry en Meghan begonnen de royals verbaal aan te vallen in het jaar na hun vertrek.

In haar nu beruchte interview met Oprah Winfrey beweerde Meghan dat ze slecht behandeld werd, zelfs bewerend dat The Firm, zoals ze zichzelf noemen, haar niet hielp toen ze mentale problemen had. Intussen onthulde de Hertogin verschillende schokkende dingen in het interview met Oprah, bijvoorbeeld hoe een onbenoemde royal commentaar leverde over de huidskleur van Archie.

“Rond die maanden dat ik zwanger was, dus rond dezelfde tijd. Dus we hebben in tandem het gesprek van ‘hij zal geen beveiliging krijgen, hij zal geen titel krijgen’ en ook zorgen en gesprekken over hoe donker zijn huid kan zijn als hij wordt geboren,” herinnerde Meghan Markle zich.

Naarmate ze een werkende royal werd, voelde Meghan dat ze voortdurende kritiek en seksisme moest doorstaan, evenals racistische opmerkingen van de media. Haar mentale gezondheid ging achteruit, maar, zoals eerder vermeld, voelde ze dat ze geen steun kreeg van de leden van de koninklijke familie.

Het ging zelfs zo ver dat Meghan s0ïcidaal werd. “Ik zag gewoon geen oplossing. Ik zou ’s nachts wakker liggen, en ik was gewoon, zoals, ik begrijp niet hoe dit allemaal wordt geproduceerd. En, nogmaals, ik zag het niet, maar het is bijna erger als je het voelt via de uitdrukking van mijn moeder of mijn vrienden, of hen die me bellen huilend, gewoon, zoals, ‘Meg, ze beschermen je niet’. En ik realiseerde me dat het allemaal gebeurde alleen omdat ik ademde,” legde ze uit.

Kate MIddleton speelde een ‘cruciale rol’ in reactie op Harry & Meghan, zegt de expert De beschuldigingen aan het adres van de koninklijke familie over hoe er “zorgen en gesprekken waren over hoe donker” de huid van Archie “zou kunnen zijn wanneer hij geboren wordt” was iets wat het Paleis niet kon negeren.

Kort daarna bracht het Paleis een 61-woordige verklaring uit als reactie. “De hele familie is bedroefd om de volledige omvang te leren van hoe uitdagend de laatste paar jaar zijn geweest voor Harry en Meghan,” luidde de verklaring, uitgebracht door Buckingham Palace namens koningin Elizabeth.

“De opgebrachte kwesties, met name die van ras, zijn zorgwekkend. Hoewel sommige herinneringen kunnen verschillen, worden ze zeer serieus genomen en zullen ze door de familie privé worden aangepakt. Harry, Meghan en Archie zullen altijd zeer geliefde familieleden zijn,” vervolgde de verklaring.

Hoewel er op dat moment niet veel bekend was over de relatie van Kate Middleton met Harry of Meghan, zou later blijken dat zij en de Hertogin niet bepaald de beste vrienden waren.

Het Paleis voelde de noodzaak om de verklaring over mogelijk racisme vrij te geven, beweerde echter een koninklijke expert dat Kate Middleton een cruciale rol speelde bij het gebruik van de woorden “sommige herinneringen kunnen verschillen” daarin.