Connect with us

algemeen

MAFS-Jeffrey is ontmaskerd: ”Daarom wilde hij dus meedoen”

Jeffrey, bekend van het televisieprogramma Married at First Sight (MAFS), heeft zijn interesse in een zangcarrière nooit onder stoelen of banken gestoken.

Tijdens de uitzendingen van MAFS liet hij al doorschemeren dat hij graag zanger wilde worden. Op zijn Instagram-account deelde hij zelfs beelden van een bezoek aan een platenmaatschappij.

Nu, enkele weken later, brengt Jeffrey zijn debuutsingle uit.

Het huwelijk met Jerney, zijn partner in MAFS, verliep niet bepaald vlekkeloos voor Jeffrey.

Hij hield Jerney lange tijd aan het lijntje en deed haar valse hoop voorkomen door te suggereren dat zijn gevoelens voor haar groeiden.

Echter, recente onthullingen van Jerney hebben aan het licht gebracht dat Jeffrey haar vanaf het begin niet aantrekkelijk vond en dit ook aan anderen heeft verteld.

Dit nieuws heeft Jerney diep gekwetst, en hun ruzie tijdens een niet-uitgezonden scène thuis heeft de situatie alleen maar verergerd.

Daarnaast kwam Jeffrey in het nieuws vanwege gezondheidsproblemen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en bleek een ontsteking aan zijn hartzakje te hebben.

Jeffrey suggereerde dat deze ontsteking mogelijk veroorzaakt werd door de negatieve reacties van kijkers op zijn gedrag in MAFS. Echter, kritiek mag verwacht worden wanneer men anderen zo behandelt.

Gelukkig lijkt Jeffrey nu weer gezond genoeg te zijn om zijn zangambities na te streven.

Op Instagram deelde hij een voorproefje van zijn debuutsingle genaamd ‘Leef alsof morgen niet bestaat’.

Hoewel de titel doet denken aan de hit ‘Leef’ van André Hazes, is Jeffrey zelf erg enthousiast over zijn nummer.

Hij probeert zelfs de aandacht te trekken van nieuwssites en platenmaatschappij Sony.

De reacties op Jeffrey’s muzikale ambities zijn verdeeld. Sommigen suggereren dat zijn deelname aan MAFS wellicht als springplank voor zijn zangcarrière heeft gediend, aangezien hij vóór het programma niet bekend was.

Het is echter niet duidelijk of dit daadwerkelijk zijn intentie was. Hieronder kun je een fragment beluisteren van zijn debuutsingle.