Connect with us

algemeen

Man heeft trouwplannen met pop en wil zelfs een gezin met haar stichten

Veel mensen praten vaak over hoe het in deze tijd, waarin we altijd verbonden zijn met anderen via onze telefoons en het internet, nog steeds erg eenzaam kan zijn. Op dezelfde manier leek deze jongeman zijn eenzaamheid te willen beëindigen, dus nam hij het heft in eigen handen.

Een man is momenteel bezig met het plannen van zijn droombruiloft, maar zijn keuze van bruid zou je kunnen verbazen.

Cristian Montenegro, afkomstig uit Colombia, plaatst op zijn TikTok-profiel het leven dat hij deelt met zijn partner Natalia en hun gezamenlijke kinderen. Er is slechts één probleem: zijn partner is een ragdoll.

Hij plaatst op TikTok met de gebruikersnaam @montbk5959. Hij plaatste een video over zijn eerste jubileum met zijn ragdoll-vriendin en heeft ook plannen geuit om binnenkort met haar te trouwen.

De video werd viraal en mensen begonnen vragen te stellen, maar zoals altijd met internet trends, ebde het weg. Maar kort daarna stond Cristian weer in de schijnwerpers, dit keer omdat hij onthulde dat zijn vriendin hun kind samen had gebaard.

Hij onthulde dat dit hun derde kind samen was. Hij legde ook andere aspecten van hun relatie uit, waaronder hoe hij Natalia aan zijn familie had voorgesteld.

Hij plaatst video’s waarin hij Natalia meeneemt om te winkelen en wandelingen te maken, om te proberen als een normaal stel over te komen.

Hij vertelt zijn volgers dat het stel al een zoon en dochter samen heeft en heeft besloten hun pasgeboren kind Sammy te noemen. Hij plaatst ook video’s van zijn ragdoll-kinderen die huiswerk maken of televisie kijken, dingen die je normale ouders ziet doen met hun kroost.

Cristian deelde zelfs een video van Natalia die hun derde kind baarde. Natalia ligt op een bed in een ziekenhuiskleed terwijl een andere pop, gekleed in een doktersjas, haar lijkt bij te staan.

Hij liet zelfs zichzelf in tranen zien terwijl hij Natalia ‘in barensweeën’ zag. Slechts enkele momenten nadat de pasgeborene deze wereld betrad, plaatste de trotse vader van het ragdoll-kind een selfie met hem.

Er zijn mensen die bezorgdheid uiten over zijn welzijn en ook degenen die gemene opmerkingen maken over zijn levensstijl. Cristian heeft tegen hen gezegd: “Als het niet voor de poppen was, zou ik eenzamer zijn dan wie dan ook. Tenminste heb ik iets.”