Connect with us

algemeen

Angelina Jolie niet blij nadat dochter Shiloh besluit om bij Brad Pitt in te trekken

Recente rapporten hebben een belangrijke beslissing van Shiloh Jolie-Pitt aan het licht gebracht, waarbij de complexe dynamiek binnen de Jolie-Pitt familie wordt blootgelegd.

Sinds de vroege jaren 2000 zijn het leven van Brad Pitt en Angelina Jolie het onderwerp van gesprek in de roddelbladen. Van de beschuldigingen van overspel rond hun vroege romance tot de geruchten over geweld tijdens hun scheiding, er zijn maar weinig Hollywoodacteurs die zoveel publieke belangstelling krijgen.

Hoewel één ding waar Jolie constant voor geprezen wordt, haar toewijding is aan haar zes kinderen – Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 19, Shiloh, 17, en de tweeling Vivienne en Knox, 15.

Als het laatste nieuws moet worden geloofd, zou de hechte familieband die ze heeft opgebouwd sinds haar tumultueuze scheiding van Pitt uiteen kunnen vallen; aangezien Shiloh de moeilijke beslissing heeft genomen om het huis van haar moeder te verlaten en bij haar vader te gaan wonen tot ze 18 wordt.

Begrijpelijkerwijs is deze beslissing niet gemakkelijk voor Jolie om te accepteren. Ze is naar verluidt verdrietig dat Shiloh ervoor heeft gekozen om bij Pitt te wonen, vooral gezien de uitdagingen die ze in het verleden hebben doorstaan – waaronder beschuldigingen van geweld door Pitt.

Ondanks de verschillende gevoelens die haar andere broers en zussen misschien hebben ten opzichte van de acteur uit Inglourious Basterds (Shiloh’s broer Pax noemde zijn vader berucht “een verdomd verschrikkelijk mens”), deelt Shiloh een speciale band met haar vader, vertelde een bron bekend met de situatie aan In Touch Weekly.

Jolie, terwijl ze erkent dat Shiloh volwassen wordt en in staat is om haar eigen beslissingen te nemen, is naar verluidt minder blij met de keuze van Shiloh. Natuurlijk is het een moeilijke situatie voor haar om mee om te gaan.

Shiloh’s beslissing komt echter niet voort uit ongelukkigheid met haar moeder. In plaats daarvan, nu ze bijna 18 wordt, voelt ze zich klaar voor een verandering. Terwijl ze van plan is bij Brad te wonen, verzekert ze naar verluidt dat ze nog steeds regelmatig bezoeken zal brengen aan Angelina en haar broers en zussen, onthult de bron.

Een rapport uit 2022 benadrukte de sterke band van Shiloh met haar vader, die op de rode loper voor zijn film Bullet Train sprak over zijn dochter nadat een video van haar dans viral ging. “Het brengt tranen in mijn ogen,” vertelde de trotse vader aan Entertainment Tonight, eraan toevoegend: “Ze is heel mooi.”

Wat vind jij van Shiloh’s grote stap? Laat het ons weten in de reacties!