Connect with us

algemeen

Hier ga je om lachen: Vrouw liet instructies achter voor de klusjesman, maar hij besloot niet te luisteren

Voor veel mensen die als klusjesman werken, is het een boeiende baan. Ze weten nooit wat hen van de ene op de andere dag te wachten staat en kunnen soms voor verrassingen komen te staan.

Een belangrijke les die elke klusjesman zal beamen, is dat ze goed moeten luisteren naar instructies.

Het volgende verhaal illustreert perfect waarom het essentieel is om de instructies op te volgen, zoals een klusjesman ondervond.

Laura’s vaatwasser werkte niet meer en dus belde ze een monteur. Omdat ze de volgende dag naar haar werk moest, zei ze tegen de monteur: “Ik laat de sleutel onder de mat liggen.

Repareer de vaatwasser, leg de rekening op het aanrecht en ik stuur je een cheque.

“Oh, en maak je geen zorgen over mijn buldog, Bob. Hij zal je niet lastig vallen. Maar wat je ook doet, praat onder GEEN beding tegen mijn papegaai! Ik herhaal, praat niet met mijn papegaai!”

Toen de monteur de volgende dag bij Laura aankwam, ontdekte hij de grootste, gemeenste buldog die hij ooit had gezien.

Maar zoals Laura had gezegd, lag de hond gewoon op het tapijt te kijken terwijl de monteur aan het werk ging.

De papegaai daarentegen maakte hem de hele tijd gek met zijn onophoudelijke geschreeuw, gevloek en gescheld.

Uiteindelijk kon de monteur zich niet langer inhouden en schreeuwde: “Hou je kop, stomme, lelijke vogel!”

Waarop de papegaai antwoordde: “Pak hem, Bob!”

Het hilarische voorval diende als een onverwachte les voor de klusjesman.

Ondanks de waarschuwing van Laura om niet met de papegaai te praten, liet hij zich toch verleiden tot een interactie met het brutale vogeltje.

De gevolgen waren echter anders dan hij had verwacht.

Met een mengeling van verbazing en lichte paniek keek de klusjesman naar de buldog, Bob, die nu alert leek te zijn geworden door de woorden van de papegaai.

Gelukkig bleef het bij dreigende blikken van Bob, maar de klusjesman besefte al snel dat hij zijn les had geleerd.

Na het voltooien van zijn werkzaamheden bij Laura, verliet de klusjesman het huis met een wijze les: luister altijd naar de instructies van de klant, hoe vreemd ze ook mogen lijken.

Het vermijden van onverwachte confrontaties met huisdieren – of papegaaien met een grote mond – is van cruciaal belang om zowel het werk als de gemoedsrust van alle betrokkenen te waarborgen.

Het verhaal van Laura’s klusjesman en de brutale papegaai zal ongetwijfeld nog lang worden herinnerd als een van de grappigste anekdotes onder vakgenoten.

En voor de klusjesman zelf zal het altijd een herinnering zijn om nooit de instructies van de klant te negeren, hoe verleidelijk het ook mag lijken.

DEEL dit verhaal met vrienden en familie om ook hen een glimlach op het gezicht te bezorgen en om het belang van luisteren naar instructies te benadrukken.

DEEL dit verhaal op Facebook als het je aan het LACHEN heeft gemaakt! 😄