Connect with us

algemeen

Onze gedachten zijn bij de familie van B&B Vol Liefde-Marian na dit zware verlies

Marian, die bekendheid verwierf door haar deelname aan het programma B&B Vol Liefde, vierde vorige maand haar 70e verjaardag.

Ondanks het feestelijke karakter van deze mijlpaal, wordt haar geluk overschaduwd door diep verdriet.

In een recent interview met weekblad Privé deelt Marian openhartig haar verhaal en de uitdagingen waarmee ze momenteel geconfronteerd wordt.

Het gemis van zus Nel

Vlak voor het geplande verjaardagsfeest van Marian, 0verleed haar oudste zus Nel op de respectabele leeftijd van 88 jaar.

Het nieuws van Nels plotselinge 0verlijden kwam als een schok voor Marian. “Dat had ik niet verwacht,” bekent ze.

Hoewel Marian op dat moment in Portugal verbleef, keerde ze halsoverkop terug naar Nederland zodra ze hoorde dat het slecht ging met haar zus.

“Toen ik naast haar bed stond, zei ik: ‘Nel, ik ben er!’ Ze opende heel even haar ogen,” herinnert Marian zich. De volgende dag bezweek Nel aan haar aandoening.

De d00d van Nel bracht vanzelfsprekend veel emoties teweeg bij Marian.

Samen met haar broer en andere zus nam ze de taak op zich om het appartement van Nel leeg te halen, een proces dat bijzonder emotioneel was.

Ondanks haar verdriet stond ook haar eigen verjaardagsfeest nog op de planning.

Marian overwoog om het feest te annuleren, maar haar broer Cees weerhield haar daarvan.

“Het moet doorgaan, Nel had niet anders gewild,” drong hij aan.

Uiteindelijk besloot Marian om het feest toch te laten doorgaan. Een aanwezige gast op het feest was haar nieuwe vriend Ronald.

Een ontstellende onthulling

Door het verlies van Nel kregen Marian en haar broer Cees de gelegenheid voor een diepgaand gesprek, waarin Marian een schokkende onthulling deed.

“Cees wist niet dat een van mijn ex-mannen mij tot het uiterste heeft gedreven,” deelde Marian. “Het ging zo ver dat ik niet meer wilde leven.

Op een dag werd ik wakker op een gesloten afdeling van een z!ekenhuis.

Mijn broer wist niet dat ik met een sadist heb geleefd. Hij schrok erg.”

Deze openbaring belicht de diepe emotionele strijd die Marian heeft doorgemaakt, en de impact die haar verleden nog steeds op haar heeft.

Het delen van haar ervaringen getuigt van moed en veerkracht, en biedt wellicht troost aan anderen die soortgelijke uitdagingen doormaken.

Terwijl Marian haar weg zoekt door deze turbulente tijd, blijft ze vastberaden om zich te omringen met liefde en steun, zowel van familie als vrienden.

Haar verhaal herinnert ons eraan dat achter elke glimlach een verhaal schuilgaat, en dat kwetsbaarheid een teken van kracht kan zijn.