Connect with us

algemeen

‘Married at First Sight-makers zitten achter bizarre hereniging om deze reden’

Anneke en Dirk hebben de afgelopen weken flink wat opschudding veroorzaakt in Married at First Sight.

Hoewel ze blind in het huwelijksbootje stapten, bleek al snel dat ze geen goede match waren.

Op de trouwdag leek alles nog koek en ei, maar eenmaal op de hotelkamer besefte Anneke al snel dat Dirk niet de man van haar dromen was.

Ze besloot al snel om de handdoek in de ring te gooien. Maar tot ieders verbazing zijn ze nu toch weer herenigd.

In een vooruitblik naar de volgende aflevering was te zien dat Dirk en Anneke weer contact hebben.

Dit nieuws heeft bij Eva van Riet en Karlijn Bernoster, bekend van de Reality Snack van De Telegraaf, voor de nodige verbazing gezorgd.

Van Riet kan haar oren niet geloven: “Ik denk dat de makers hierachter zitten, want dit kan toch niet. Die twee zijn echt water en vuur.

We hebben natuurlijk het eindgesprek gehad en toen gingen ze met een soort van oorlog uit elkaar.

Ze zijn gelukkig gescheiden en vervolgens gaan ze weer contact met elkaar zoeken?”

Van Riet vermoedt dat de makers van het programma hier een rol in hebben gespeeld.

“Ik heb verschillende theorieën in mijn hoofd, maar ik kan me zo voorstellen dat de makers dachten: Anneke komt hier wel heel erg slecht uit, laten we de tip geven: Is het een idee dat jullie toch nog op goede voet uit elkaar gaan?

Stuur hem een berichtje. Ik kan me geen andere reden bedenken waarom zij anders in de pen kruipt en zij reageert,” aldus Van Riet.

De mogelijke rol van de makers van het programma heeft veel discussie en speculatie veroorzaakt onder fans van Married at First Sight.

Sommigen zijn het eens met Eva van Riet en vermoeden dat de producenten hebben geprobeerd om de situatie te manipuleren om het imago van Anneke te verbeteren.

Anderen zijn echter van mening dat het misschien gewoon een geval van menselijke emoties is, waarbij Anneke mogelijk een moment van zwakte had en contact zocht met Dirk.

Wat de reden ook mag zijn, de hereniging van Anneke en Dirk heeft veel nieuwsgierigheid gewekt naar hoe hun verhaal verder zal verlopen.

Sommige kijkers zijn sceptisch over de oprechtheid van hun hereniging, terwijl anderen hopen dat ze hun relatie een nieuwe kans kunnen geven en samen gelukkig kunnen worden.

Voor nu blijft het afwachten hoe het verder zal gaan tussen Anneke en Dirk.

Het programma Married at First Sight heeft ons al vaker verrast met onverwachte wendingen, dus wie weet wat de toekomst voor dit koppel in petto heeft.

Fans van het programma zullen ongetwijfeld blijven kijken om te zien hoe dit verhaal zich ontvouwt en of Anneke en Dirk hun relatie kunnen herstellen.