Connect with us

algemeen

Albert Heijn medewerkers woedend over cadeau 30-jarig jubileum Karin

Karin heeft onlangs haar 30-jarige jubileum bij Albert Heijn gevierd, en dat is natuurlijk een mijlpaal om te vieren.

Elk bedrijf benadert dit soort jubilea op zijn eigen manier, afhankelijk van de omvang van het bedrijf en andere factoren.

De manier waarop jubilea worden gevierd kan variëren, van een informele borrel met een toespraak van de baas tot helemaal geen viering.

Het is echter belangrijk om dergelijke mijlpalen te markeren, omdat dit bijdraagt aan een positieve werksfeer en de waardering voor medewerkers laat zien.

Bij veel werkgevers ontvangen jubilerende werknemers een cadeau, waarvan de waarde vaak toeneemt naarmate de diensttijd langer is.

Sommige bedrijven bieden bijvoorbeeld een weekendje weg voor de werknemer en hun partner, terwijl andere bedrijven een fles wijn en een kaart geven.

In het geval van Karin, die al 30 jaar bij Albert Heijn werkt, was haar jubileumcadeau echter anders dan verwacht.

Albert Heijn vierde haar prestatie door te zeggen: “Feest! Vandaag werkt onze Karin alweer 30 jaar bij AH, gefeliciteerd!

Wij zijn nog steeds heel blij met jou en hopen dat je nog vele jaren bij ons wil blijven werken.

Karin, je bent een topper!” Wat betreft het cadeau, dat viel nogal tegen.

Ze hoefde niet eens achter de sigarettenbalie vandaan te komen en ontving slechts twee AH-gebakjes, ter waarde van €2,95.

De reacties op dit bescheiden cadeau waren genadeloos.

Sommigen gaven aan dat ze het cadeau niet eens zouden accepteren, terwijl anderen opmerkten dat het nog erger kon zijn en dat ze zelfs geen kaartje of een kopje koffie kregen toen ze hun 30-jarig jubileum vierden.

Hiermee is Karin’s jubileum bij Albert Heijn in ieder geval vastgelegd.