Connect with us

algemeen

Andrea ondergaat 20 lipvergrotingen om grootste duckface ter wereld te hebben

Iedereen is uniek op zijn eigen manier, en dat is wat onze wereld zo divers en boeiend maakt. Helaas voelt een groot deel van de samenleving zich niet tevreden met hun uiterlijk.

De onrealistische normen van perfectie die worden opgelegd door de modewereld en de media zorgen ervoor dat onze “imperfecties” in een negatief daglicht worden geplaatst.

 

We worden vaak aangemoedigd om ons “mooi” te voelen door middel van zware make-up, botox-injecties en plastische chirurgie.

Terwijl sommigen kleine cosmetische ingrepen ondergaan, zijn er anderen die tot extremen gaan. Een voorbeeld hiervan is de 22-jarige Andrea Ivanova, die geobsedeerd is door het vergroten van haar lippen.

Met behulp van speciale hyaluronische zuurinjecties heeft ze haar lippen tot gigantische proporties laten groeien, met als levensdoel om de grootste lippen ter wereld te hebben.

Andrea heeft al meer dan 20 dure en riskante ingrepen ondergaan, waarbij haar lippen vier keer zo groot zijn geworden. Haar bizarre levensstijl brengt ook aanzienlijke kosten met zich mee, aangezien elke injectie ongeveer $150 kost.

Hoewel Andrea nog niet officieel het wereldrecord heeft gebroken, beweert ze dat ze de “grootste lippen ter wereld” heeft, iets wat haar volgers op Instagram ondersteunen.

Ondanks de kritiek en het ongemak dat gepaard gaat met haar vergrote lippen, blijft Andrea vastbesloten om haar uiterlijk verder te veranderen. Ze negeert de hatelijke opmerkingen en verdedigt haar recht om eruit te zien zoals ze zelf wil.

Wat vind jij hiervan? Is Andrea goed bezig door haar droom na te jagen? Deel je mening, maar houd het respectvol in de commentaren.