Connect with us

algemeen

Zware kritiek op vrouw die baby van ex-vrouw van haar man adopteert

Het liefdesverhaal van Wesley en Christie Werts begon vijf jaar geleden. Als een liefhebbend echtpaar vormden ze een hecht gezin toen ze trouwden. Door Christie’s dochter, Megan, samen te brengen met Wesley’s kinderen, Austin en Dakota, creëerden ze een prachtig gezin.

Wat ze echter niet wisten, was dat hun liefdesverhaal een unieke wending zou nemen toen ze wonderbaby Levi via adoptie in hun leven verwelkomden.

Het adoptieproces van Levi was een bewijs van de veerkracht en vastberadenheid van het echtpaar. Gedurende de 16 maanden durende adoptieprocedure keek de familie Werts reikhalzend uit naar de thuiskomst van hun zoontje.

Levi’s adoptieverhaal kreeg echter een ontroerende wending die leek op een droom die uitkwam voor Christie en haar familie. Levi’s biologische moeder, de voormalige partner van Wesley, kampte met veel uitdagingen vanwege drugsgebruik tijdens haar zwangerschap.

Tragisch genoeg overleed ze vier dagen na Levi’s geboorte, een prematuur van 33 weken, als gevolg van verslaving en complicaties gerelateerd aan het coronavirus.

 

Wesley hoorde over Levi toen hij het verwoestende nieuws over zijn voormalige partner ontving. Christie, die zelf ervaring had met pleegzorg, was vastbesloten Levi een stabiel en liefdevol thuis te bieden.

Opmerkelijk was dat Christie, voordat ze zelfs maar over Levi hoorde, drie maanden lang terugkerende dromen had over een blonde baby met blauwe ogen. Deze droom werd een belangrijke factor in haar beslissing om Levi te adopteren.

De familie Werts vloog van Ohio naar Texas om Levi te ontmoeten via de kinderbeschermingsdiensten, en hun eerste ontmoeting was precies zoals in Christie’s droom. “Toen ik binnenkwam en deze blondharige baby met blauwe ogen zag, werd ik meteen verliefd. Het was een heel surrealistisch gevoel. Dit was mijn zoon”, zei ze.

Hoewel het adoptieproces vaak uitdagend is, vooral voor baby’s, werd de familie Werts geconfronteerd met nog meer obstakels. Toen ze van Ohio naar Texas verhuisden voor gerechtelijke procedures, moesten ze een juridische procedure doorstaan ​​om de ouderlijke rechten van Levi’s biologische vader te kunnen beëindigen.

Na 16 maanden van huisinspecties, interviews en rechtszittingen werd de adoptie van Levi afgerond en kon het stel eindelijk hun zoontje mee naar huis nemen.

Ondanks de hartverwarmende aard van het verhaal kreeg Christie echter kritiek van sommige internetgebruikers. Ze trokken haar beslissing om het verhaal online te delen in twijfel. “Ik bedoel, arme baby, hij zal dit zien als hij groot is en het zal hem veel depressies en meer bezorgen”, merkte iemand op.

“Sommige dingen deel je niet in de media, en dit is er één van”, zei een andere gebruiker. Anderen waren echter blij voor het stel en wensten het nieuwe gezin een gelukkig leven toe.