Connect with us

algemeen

Bridget Maasland plaatst ongecensureerde foto: ‘Kijk hoe slank ik ben!’

In de afgelopen maanden heeft Bridget Maasland een nieuwe koers in haar leven ingezet.

De 49-jarige presentatrice streeft er momenteel naar om haar lichaam terug te brengen naar het slanke figuur dat ze had in haar twintiger jaren.

Actief op Instagram deelt ze bijna dagelijks foto’s en updates over haar voortgang.

Onlangs heeft ze zelfs een nieuwe website met bijbehorende app gelanceerd, waarop ze haar persoonlijke weekschema’s deelt.

“Met mijn op maat gemaakte weekschema’s wordt alles voor je geregeld. Ontvang elke week een persoonlijk eetschema met heerlijke, gemakkelijk te bereiden recepten voor elk moment van de dag.

Je krijgt zelfs een boodschappenlijstje, en als je wilt, kun je deze direct online bestellen”, aldus Bridget.

Ze fungeert zelf als het gezicht van haar nieuwe onderneming, en de resultaten mogen er zijn.

Op Instagram deelt Bridget nu foto’s van haar vorderingen, bedoeld om anderen te inspireren. “Een vrouw in de overgang van bijna 50 die een drukke baan heeft en alleenstaande moeder is.

Het vergt planning (trainen met een app), voedsel voorbereiden, je levensstijl veranderen (geen suiker, alc0hol, frituur), stress vermijden (cortisol) en voldoende slaap krijgen (7-8 uur per nacht).

Ik gebruik bioidentieke hormonen om mijn oestrogeen- en progesteronspiegels aan te vullen om de overgang iets draaglijker te maken.

En ik ben nog steeds in therapie. Een holistische aanpak. Omdat ik het waard ben!”, legt Bridget uit.

Inmiddels heeft de presentatrice een buik waar twintigers jaloers op zouden zijn, zoals te zien is op de foto’s. De eerste foto dateert van slechts een week geleden.

Bridget Maasland toont niet alleen haar transformatie naar een fitter lichaam, maar ook haar toewijding aan een gezondere levensstijl en welzijn.

Haar openheid over de uitdagingen waarmee ze wordt geconfronteerd, zoals de overgang en stress, inspireert anderen om ook stappen te zetten naar een gezonder leven.

Met haar nieuwe onderneming en haar persoonlijke reis is Bridget een bron van motivatie en empowerment voor velen.