Connect with us

algemeen

Married At First Sight-Dirk gaat verder met andere vrouw en dat is een hele bekende

De afgelopen weken waren Anneke en Dirk uit het programma Married At First Sight (MAFS) het gesprek van de dag op talloze showbizzsites.

Het werd al snel duidelijk dat de twee geen goede match waren, wat resulteerde in het beëindigen van hun huwelijk.

Na de breuk met Anneke lijkt Dirk echter niet bij de pakken neer te zitten. De 67-jarige playboy blijkt ‘in het geheim’ aan het daten te zijn, en wel met niemand minder dan Patty Harpenau, een bekend gezicht.

Patty heeft dit nieuws zelf bevestigd, waarbij ze aangaf enorm onder de indruk te zijn van Dirk. Hoewel hij in het programma een eenzame indruk maakte, blijkt dat helemaal niet te kloppen.

Patty uitte haar verbazing over het gedrag van Anneke in MAFS en beschouwt Dirk als een geweldige man die ze niet voorbij wilde laten gaan.

Ze nam het initiatief door hem een bericht op Facebook te sturen, wat resulteerde in een belofte van Dirk om haar de volgende dag te bellen.

Wat aanvankelijk begon als een coachingssessie, bloeide al snel uit tot meer. Patty was onder de indruk van Dirks persoonlijkheid en zag in hem een fantastische partner voor iedere vrouw.

De twee zijn inmiddels meerdere keren samen uit eten geweest en hebben een prille relatie, aldus Patty.

Dirk heeft dus uiteindelijk liefde gevonden bij de ervaren schrijfster, die al meer dan vijftig boeken op haar naam heeft staan.

Ondertussen heeft ook Anneke niet stilgezeten op het gebied van liefde. Volgens een bron uit haar dorp is zij inmiddels samen met een veel jongere lokale bakker.

Hoewel zowel Anneke als de bakker zelf nog geen officiële bevestiging hebben gegeven, lijkt het erop dat Anneke haar geluk elders heeft gevonden.

Al met al hebben zowel Dirk als Anneke na het einde van hun huwelijk bij Married At First Sight nieuwe liefdes gevonden.

Voor Dirk betekent dit een relatie met de bekende schrijfster Patty Harpenau, terwijl Anneke wordt gelinkt aan een lokale bakker.