Connect with us

algemeen

Hélène Hendriks in rouw na aangrijpend persoonlijk drama

Gisteren was Hélène Hendriks afwezig tijdens het Europa League duel tussen Feyenoord en AS Roma vanwege een tragisch persoonlijk verlies. Wilfred Genee heeft haar vervangen tijdens de uitzending.

Haar afwezigheid werd veroorzaakt door het 0verlijden van haar vader afgelopen nacht. Wilfred Genee maakte dit bekend tijdens de uitzending en betuigde zijn medeleven aan zijn collega.
hendriks

Het is een verschr!kkelijke tijd voor Hendriks en haar familie en we willen ons medeleven betuigen en hen allemaal veel sterkte wensen in deze moeilijke periode.
Hélène Hendriks

Vanmorgen plaatste Hendriks nog een foto op Instagram waarop ook haar vader te zien was. Bij de foto schreef ze de tekst: “Proost op het leven”.
Helene Hendriks

Toen was nog niet bekend dat ze afscheid had moeten nemen van haar vader. Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van een dierbare en het verlies van een ouder is een bijzonder zwaar verlies.

Hendriks is een zeer gewaardeerde presentatrice en staat bekend om haar professionaliteit en passie voor sport.

Haar afwezigheid zal zeker gemist worden, maar het is belangrijk dat zij de tijd neemt om te rouwen en zich te concentreren op haar familie in deze moeilijke tijd.

Het is nooit makkelijk om om te gaan met het verlies van een dierbare en het kan een lang proces zijn.

Het is belangrijk dat Hendriks en haar familie de tijd nemen om te rouwen en de steun en liefde krijgen die ze nodig hebben van vrienden en familie.

We willen Hendriks laten weten dat we aan haar denken en haar alle steun en liefde wensen die ze nodig heeft in deze moeilijke periode.
Hélène Hendriks

We kijken ernaar uit om haar snel weer op televisie te zien, maar in de tussentijd wensen we haar alle rust en tijd om te rouwen.