Connect with us

algemeen

Zie hier de nieuwe vriend van Nicol Kremers: ‘Model én miljonair!’

Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat Nicol Kremers nog de partner was van de bekende multimiljonair en vakantieparkmagnaat Peter Gillis.

Nadat maandenlang werd gespeculeerd over hun relatiebreuk, kwam begin 2023 eindelijk het nieuws naar buiten dat de twee “als goede vrienden” uit elkaar gingen.

Maar achter de schermen bleek er veel meer aan de hand te zijn. Beschuldigingen van ernstige m!shandeling, dr*gsgebruik en andere onaangename zaken kwamen naar buiten, resulterend in juridische geschillen tussen Nicol en Peter.

Ondertussen heeft Peter al lang een nieuwe vriendin gevonden in Wendy van Hout, terwijl Nicol tot nu toe leek rond te fladderen zonder iets serieus te vinden. Maar daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen.

Nicol Kremers straalt weer in de liefde!

Met Valentijnsdag heeft Nicol namelijk aangekondigd dat ze een nieuwe vriend heeft. Op Instagram plaatste Nicol een foto waarop ze rozen vasthoudt en hand in hand loopt met een man.

Gelukkig maakt Nicol geen geheim van zijn identiteit en tagt ze hem in de foto. Het blijkt te gaan om Janice Fronimakis, de eigenaar van een brasserie genaamd ‘Blauw eten en drinken’ in Waalwijk.

Janice staat bekend als een succesvolle ondernemer die al jaren zijn eigen restaurant runt. Hoewel hij waarschijnlijk niet kan tippen aan de rijkdom van Peter, lijkt Nicol daar ook niet naar op zoek te zijn.

Nicol is namelijk zelf hard op weg om miljonair te worden. Bovendien lijkt Janice qua uiterlijk en leeftijd veel beter bij Nicol te passen.

Nicol’s keuze voor Janice lijkt een frisse start te symboliseren na de turbulente periode met Peter Gillis.

Met Janice aan haar zijde straalt Nicol weer van geluk en lijkt ze een stabiele en liefdevolle relatie te hebben gevonden.

De foto die ze deelde op Valentijnsdag straalt warmte en genegenheid uit, wat aantoont dat Nicol zich op haar gemak voelt bij Janice.

Het feit dat Janice een succesvolle ondernemer is, wijst erop dat hij zijn zaakjes op orde heeft en dat hij ambitieus is, net als Nicol.

Hoewel hij misschien niet hetzelfde financiële vermogen heeft als Peter Gillis, lijkt dat voor Nicol geen doorslaggevende factor te zijn in haar liefdesleven.

Haar groeiende succes als ondernemer geeft haar de onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid die ze nodig heeft, en Janice lijkt haar te ondersteunen in deze ontwikkeling.

De keuze van Nicol voor Janice laat ook zien dat ze waarde hecht aan andere aspecten van een relatie, zoals compatibiliteit, vertrouwen en respect.

Na de tumultueuze periode met Peter Gillis is het begrijpelijk dat Nicol op zoek was naar stabiliteit en geluk, en het lijkt erop dat ze dat nu heeft gevonden in de armen van Janice.

Hoewel de relatie van Nicol en Janice nog pril is, zijn de vooruitzichten positief. Ze delen een passie voor ondernemerschap en lijken goed bij elkaar te passen.

Hun relatie is een voorbeeld van hoe liefde en geluk kunnen worden gevonden na moeilijke tijden, en het laat zien dat er altijd hoop is op een nieuw begin.