Connect with us

algemeen

Paulien (56) vindt heel veel geld in woning van 0verleden schoonvader, maar zegt niks

Paulien, een 56-jarige vrouw, was bezig met het opruimen van de flat van haar overleden schoonvader toen ze plotseling een aanzienlijke som geld ontdekte. In een flits besloot ze al het geld in haar handtas te stoppen.

Een Onverwachte Vondst

Paulien deelde haar verhaal met Libelle: “Ik was samen met mijn zwager en schoonzus bezig met het opruimen van de flat van mijn 0verleden schoonvader.

Terwijl ik de versleten onderlegger van zijn bureau oppakte, begon er plotseling briefgeld uit te vallen.

Talloze biljetten van 100 en 50 euro dwarrelden tevoorschijn. Ik was geschrokken en bleef als aan de grond genageld staan.”

Paulien (56) ontdekt geld in het huis van haar schoonvader en besluit alles te houden

“Verward keek ik om me heen om te zien of er iemand in de buurt was, maar iedereen was boven. Ik aarzelde geen moment, pakte snel mijn handtas en stopte al het geld erin alsof mijn leven ervan afhing.”

“Net op het moment dat ik mijn tas dichtritste, ging de deur open. Ik werd knalrood en verzon tegen mijn schoonzus dat ik een opvlieger had. Ze merkte niets!”

Een Bedrag van 7.000 Euro

Ze vervolgde haar verhaal: “Toen ik thuiskwam, vertelde ik het aan mijn man. Samen telden we het geld en kwamen we uit op een bedrag van meer dan 7.000 euro.”

“Ik stelde voor om het voor onszelf te houden en mijn man was het daar volledig mee eens. Alle verantwoordelijkheid voor de zorg van zijn vader was op onze schouders terechtgekomen.”

“Zijn andere twee kinderen hadden zich volledig teruggetrokken toen hij begon te dementeren. Ik heb met liefde voor die man gezorgd, en ik vind dat we dit extraatje wel verdiend hebben.”

“Voel ik me schuld!g? Nee, eigenlijk niet. Ik geef er de voorkeur aan om het zelf te houden in plaats van het te delen met mijn schoonfamilie. Is dat erg?”