Connect with us

algemeen

Afscheid van Frank Visser valt zwaar: ‘Het lot heeft een andere keuze gemaakt

Televisiepersoonlijkheid Mr. Frank Visser, bekend om het oplossen van burenruzies, deelt in zijn recente biografie een persoonlijk en ontroerend verhaal.

In zijn boek, getiteld “Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter”, verkent hij zijn leven, carrière, en de uitdagingen die hij en zijn vrouw ervaren hebben door haar strijd met Alzheimer.

De diagnose van Alzheimer voor zijn vrouw Margot in 2019 was een keerpunt, zoals hij beschrijft in zijn boek.

Hij uit zijn wens om haar plaats in te nemen in de strijd tegen de ziekte, maar erkent het onvermijdelijke lot. Margot verblijft nu in een gespecialiseerd dementiezorgtehuis, waar haar gezondheid helaas achteruitgaat.

Ondanks deze persoonlijke strijd, blijft Visser actief op televisie. Hij beschrijft zijn werk als een welkome afleiding en benadrukt zijn voortdurende passie voor zijn rol als televisierechter.

Hij spreekt openhartig over de moeilijkheden van het praten over de ziekte van zijn vrouw, maar blijft optimistisch en toegewijd aan zijn werk.

In een interview met weekblad Privé, benadrukt Visser dat hij geen afscheidsboek heeft willen schrijven, ondanks het terugblikken op zijn leven na het bereiken van de zeventig.

Hij benadrukt zijn enthousiasme voor het maken van uitzendingen en zijn liefde voor het vak.