Connect with us

algemeen

Laura (18) liet zich verleiden door Turkse ober (31), heeft verrassend nieuws voor hem

Laura, een 18-jarige vrouw, beleefde vorig jaar een bijzondere vakantie in het Turkse Bodrum.

Voor het eerst ging ze alleen met haar beste vriendin Ivanka op reis, weg van de gebruikelijke bestemmingen als Salou of Kreta.

De keuze voor Turkije was niet alleen vanwege de betaalbaarheid, maar ook vanwege een ontmoeting die haar leven voorgoed zou veranderen.

Tijdens het uitgaan in hun hotel ontmoetten Laura en Ivanka een groep leuke jongens, waarvan een van hen ‘Michael’ werd genoemd, maar in werkelijkheid Orkun heette.

Hij was ober in het hotel en onderscheidde zich door niet opdringerig te zijn, in tegenstelling tot veel andere mannen in Turkije.

Laura en Michael brachten elke avond samen door, werden steeds closer, en uiteindelijk gaf ze toe aan haar gevoelens voor hem.

Na een innige avond op het strand moest Laura weer terug naar Nederland, en dat ging gepaard met een emotioneel afscheid.

Ze beloofden elkaar te blijven mailen en bellen, ondanks zijn beperkte beltegoed. De communicatie tussen hen ging door, maar toen Laura merkte dat ze niet meer ongesteld werd, raakte ze in paniek.

Een zwangerschapstest bevestigde haar vermoedens, en ze besloot zo snel mogelijk terug te keren naar Bodrum om het nieuws aan Michael te vertellen.

Bij aankomst in Bodrum vertelde Laura Michael enthousiast dat hij vader zou worden, maar zijn reactie was allesbehalve positief.

Hij werd woedend en ontkende het vaderschap, wat Laura enorm kwetste. Bovendien ontdekte ze via een Duitse vrouw op Facebook dat Michael meerdere vrouwen had versierd en ze allemaal dezelfde berichten stuurde alsof ze zijn vriendin waren.

Laura zette haar zorgen opzij en besloot haar dochter Yessa alleen op te voeden, zonder Michael.

Ondanks zijn beloften heeft hij zijn kind nooit in levenden lijve gezien.

Laura vond uiteindelijk een nieuwe vriend via Tinder, die zich liefdevol om Yessa bekommerde en haar meer als een vader zag dan Michael.

Ondanks de teleurstelling en het bedrog heeft Laura de kracht gevonden om haar leven op te bouwen met haar dochter en haar nieuwe partner.

Ze heeft geleerd om te vertrouwen op haar eigen kracht en heeft de liefde gevonden waar ze recht op heeft.