Connect with us

algemeen

Het ziet er barslecht uit voor Martien Meiland: ‘Komt iets heel ergs aan’

Gedurende de jaren is Martien Meiland een van de meest opvallende figuren op de Nederlandse televisie geworden.

 Zijn televisiecarrière begon met zijn deelname aan “Ik Vertrek”, waarin hij samen met zijn gezin een nieuw leven begon in Frankrijk door een kasteel te kopen en het om te vormen tot een bed & breakfast.

Na twee jaar in Frankrijk te hebben gewoond, keerden de Meilands terug naar Nederland, hun geliefde thuisland.

Hun nieuwe emigratieplannen trokken de aandacht van Talpa Network, dat hen vanaf 2019 volgde in de realityserie “Chateau Meiland” op SBS6, waarin de familie werkte aan het opzetten van een bed & breakfast in een ander kasteel.

Sindsdien is Martien Meiland een constante verschijning op televisie, maar hij heeft aan populariteit ingeboet bij sommige kijkers.

Volgens medium Liesbeth van Dijk kan het jaar 2024 echter een keerpunt zijn voor Martien. Liesbeth onthult dat “er iets heftigs aan zit te komen.” Ze geeft een hint: “Martien raakt betrokken bij een schandaal, waardoor zijn populariteit afneemt.”

“Er komt informatie naar buiten waarop het publiek niet heeft gerekend. De kans is groot dat de samenwerking tussen de Meilandjes en SBS volgend jaar wordt verbroken en dat de familie van de buis verdwijnt.”

De toekomst van Meiland en zijn familie op televisie roept vragen op. Wat heeft het nieuwe jaar in petto voor de familie?

Erica Meiland