Connect with us

algemeen

Vrouw bestudeert haar huwelijksfoto’s – en ontdekt opeens een griezelig detail

Er wordt vaak gezegd dat een foto meer zegt dan duizend woorden, en soms kan dit zelfs angstaanjagend zijn. Dit ondervond Emma Cotillard toen ze naar haar trouwfoto’s keek en iets ontdekte dat ze liever eerder had geweten.

De 33-jarige Emma Cotillard, die net getrouwd was met haar grote liefde Justin Cotillard, keek uit naar een idyllische huwelijksreis. Echter, deze reis veranderde onverwachts in een nachtmerrie.

Op een ochtend begon Justin Emma plotseling uit de kamer te schreeuwen. Emma, die destijds zeven maanden zwanger was, was diep geraakt door het onverwachte gedrag van haar echtgenoot.

“Hij herkende me niet meer en dacht dat ik een vreemdeling was,” vertelde ze aan de Daily Mail.

De situatie was des te verontrustender omdat Justin slechts 29 jaar oud was. Het paar moest hun huwelijksreis afbreken en terugkeren naar Engeland, waar ze voor een schokkende waarheid kwamen te staan.

Bij Justin werd een agressieve hersentumor geconstateerd, met nog slechts twee jaar te leven. Op de dag dat Emma hun eerste dochter, Mia, ter wereld bracht, begon Justin aan zijn kankerbehandeling en kon hij niet bij de geboorte aanwezig zijn.

Ondanks de behandeling verspreidde de kanker zich snel. Emma herinnert zich de pijnlijke woorden van Justins artsen.

“Ze gaven me twee weken om mijn man mee naar huis te nemen voordat hij zou overlijden,” vertelt ze.

In mei 2016 overleed Justin. Hun dochter zal nu opgroeien zonder haar vader.

Niemand had een hersentumor vermoed tot Emma de trouwfoto’s opnieuw bekeek.

“Op de trouwfoto’s is te zien dat de rechterkant van zijn gezicht slap hing”, merkte Emma op.

Emma deelt haar verhaal om anderen aan te moedigen bij de kleinste symptomen medische hulp te zoeken. Vroege detectie van een tumor kan levens redden. Deel alstublieft dit artikel om Emma’s boodschap te verspreiden.